Bridget Maasland vervangt Wouter van der Goes

Bridget Maasland vervangt Wouter van der Goes

Geschreven door Daniël Schalk

Bridget Maasland vervangt samen met Jan Kooijman, Eddy Zoëy en Roel van Velzen deze zomer Wouter van der Goes op NPO Radio 2. Bridget, Jan, Eddy en Roel vervangen van maandag 25 juli tot en met vrijdag 19 augustus Radio 2-dj Wouter van der Goes in zijn middagshow Wout2day.

De invallers nemen ieder een week voor hun rekening en zijn elke werkdag tussen 16:00 en 18:00 uur te horen op NPO Radio 2 tijdens Wout2day. “Ik ben ontzettend blij en trots dat deze bijzondere tv-makers en artiesten mij willen vervangen”, zegt Van der Goes over de ‘vakantiekrachten’.

Voor Zoëy en Maasland is radio bekend terrein. De presentatoren maakten eerder al radioprogramma’s bij Radio 2 en 3FM. “Ik ga met een gerust hart op vakantie. Luisteraars houden met deze toppresentatoren veel muziek en actuele onderwerpen zoals ze gewend zijn”, vervolgt Wouter.

Jan Kooijman bijt het spits af en is te horen van 25 juli t/m 29 juli, Bridget Maasland volgt hem op en is van 1 t/m 5 augustus te horen, Eddy Zoëy neemt het radioprogramma over van 8 t/m 12 augustus en Roel van Velzen neemt de laatste week van 15 t/m 19 augustus voor zijn rekening.