Joey Ferre heeft een rol in Nieuwe Tijden

Joey Ferre heeft een rol in Nieuwe Tijden

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De nieuwste soap van RTL 4, Nieuwe Tijden, heeft er een nieuw cast lid bij. Musicalacteur en presentator Joey Ferre zal vanaf maandagavond onderdeel uit gaan maken van Nieuwe Tijden. Dit nieuws maakte Nieuwe Tijden-collega Tim Douwsma bekend via zijn Instagram account. De kijker kon vrijdag in een promo al zien dat Ferre te zien is in Nieuwe Tijden.

Ferre zal de rol van een model gaan spelen. Vooral Moon (gespeeld door Vajèn van den Bosch) ziet dit helemaal zitten. Zij lijkt het wel erg gezellig te hebben met het model. Maar hoe zal Bobby (gespeeld door Tim Douwsma) hierop gaan regeren. Dat Bobby jaloers is aangelegd is al wel bekend. Hij heeft gevoelens voor Moon, maar zijn die ook wederzijds?

RTL 4 is geen onbekend terrein voor Ferre. Zo is hij een seizoen lang de side-kick van Carlo Boszhard en Irene Moors geweest in Life 4 You. Zij hadden iemand nodig die alles op social media in de gaten kon houden. Er ontstond direct contact tussen de kijker en de live-uitzendingen. Vooral via Twitter maakte Ferre intensief contact met de kijkers. Dit heeft Ferre slechts één seizoen gedaan. Daarna ging hij verder met zijn werk als acteur.

Zo is Ferre ook te zien geweest in de musicals Grease the Musical en Body Language. In Grease the Musical zijn naast Ferre ook Vajèn van den Bosch en Tim Douwsma te zien geweest. Het zal dus een warm weerzien zijn voor de oud musical collega's.

Ervaring op het toneel heeft Ferre meer dan genoeg. Nu maakt hij opnieuw een uitstapje naar televisie. Voor hoelang Ferre in Nieuwe Tijden te zien zal zijn is niet helemaal duidelijk. Het kan gaan om een gastrol, maar wie weet blijft het model wel wat langer plakken in Utrecht, de stad waar Nieuwe Tijden zich dagelijks afspeelt.

Nieuwe Tijden is ieder werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Nieuwe Tijden terug via TVblik.