Nieuwe castfoto GTST is maandag bekend gemaakt

Nieuwe castfoto GTST is maandag bekend gemaakt

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goed nieuws voor alle fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Nina (Marly van der Velden) is te zien op de nieuwe castfoto van de soapserie van RTL 4. Maandagavond werd al duidelijk dat Nina de zomer-cliffhanger overleefd heeft. In de laatste minuten kwam Nina even in beeld. Ze bleek te zoenen met een nieuwe, onbekende, man Carlos (Joey Ferre).

Ondertussen is heel Meerdijk op zoek naar Nina. Na ruim twee maanden is Nina nog altijd spoorloos. Tenminste dat denkt de familie Sanders. Alleen Loes (Beaudil Elzenga) wist waar Nina was. Maar zij kan het nu niet meer vertellen. Over het lot van Loes is overigens niets bekend gemaakt. 

Tot op de laatste minuut hield GTST de kijker voor de gek. Was Nina nu wel of niet om het leven gekomen. De vernieuwde leader gaf een verkeerde indruk. In deze vernieuwde leader is Nina niet meer te zien. Dat zou kunnen inhouden dat Nina zou zijn overleden. Maar de kijker zag Nina aan het einde van de aflevering.

Het is dus goed mogelijk dat de leader dinsdagavond al weer aangepast zal worden. Want Nina komt weer naar Meerdijk, toch? Verder vallen nog een aantal zaken op aan de vernieuwde leader. Zo is Floris Bosma ook te zien in de leader. Hij is vanaf maandag te zien als de nieuwe Rover Dekker. Hij nam deze rol over van Buddy Vedder.

Ook is Daan (Dorian Bindels) te zien in de leader. Hij krijgt het vooral aan de stok met Aysen (Dilan Yurdakul). Twee maanden na het mislukken van haar huwelijk met Sjoerd (Guido Spek), lijkt Aysen haar leven weer op te gaan pakken. Bloeit er nu al een nieuwe liefde op tussen Daan en Aysen?

Naast Carlos is ook Flo (Roel Dirven) ook een nieuw personage. Flo zal vooral te maken gaan krijgen met Lucas (Ferry Doedens). Maar Carlos als is niet in de leader te zien. Dus de kans dat hij een (vaste) rol in GTST krijgen lijkt hiermee klein.

Maandagavond maakte GTST ook de nieuwe castfoto bekend. Op deze foto is Nina in ieder geval te zien. Hiermee lijkt al duidelijk dat Nina terugkomt naar Meerdijk. Maar wat doet ze dan nu met Carlos? Misschien nog wel belangrijker, hoe is ze uit haar benarde situatie ontsnapt?

Daan en Rover zijn wel te zien op de nieuwe castfoto. Zij blijven dus voorlopig wel in Meerdijk. Ook zijn Mark (Tim Immers) en Marieke (Lidewij Mahler) te zien op de nieuwe castfoto. Zij zijn dus niet voor even teruggekeerd naar Meerdijk. Voorlopig is Meerdijk nog niet af van dit tweetal.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk hier de nieuwe castfoto van GTST.

Foto: Feriet Tunc