Lone van Roosendaal komt naar Meerdijk

Lone van Roosendaal komt naar Meerdijk

Geschreven door Sebastiaan Boers

Musicalactrice Lone van Roosendaal heeft een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) weten te bemachtigen. Dit nieuws werd maandag bekend gemaakt. In een promo bleek dat haar personage achter een bureau haar entree maakt. In welke rol Lone te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Ook is Stephanie van Eer te zien in de promo. Zo voelt zij Lucas (Ferry Doedens) flink aan de tand in De Koning. Het is ook niet duidelijk welke rol zij zal gaan spelen. Tot op heden is de actrice bekend van de jeugdserie SpangaS, die te zien is op NPO 3. 

Verder zijn er de komende weken veel onthullingen. Zo krijgt Nina (Marly van der Velden) eindelijk haar geheugen terug. Na de zomer-cliffhanger bleek Nina twee maanden in Spanje te wonen. Daar bleek ze als een blok te zijn gevallen voor Carlos (Joey Ferre). Maar na een gesprek met Zoë (Anouk Maas) en Aysen (Dilan Yurdakul) komen alle herinneringen weer boven.

Maar wat wil Nina nu? Wil ze haar oude leven met Bing (Everon Jackson Hooi) terug? Of heeft ze nog gevoelens voor Carlos? Noud (Ruud Feltkamp) is ondertussen ook verdacht veel met Nina bezig. Speelt er weer iets tussen de ex-geliefden? Ludo (Erik de Vogel) is hier alles behalve blij mee.

Zou dat een mogelijke oorzaak kunnen zijn voor het vertrek van Noud? Vorige week bleek namelijk dat Noud uit de leader gehaald wordt. Zijn vriendin Kimberly (Britt Scholte) is ineens samen te zien met Stephanie. Of de relatie tussen Noud en Kimberly stand houdt, is nog maar even de vraag. Komen zij en Rover (Floris Bosma) dan wellicht weer bij elkaar?

Amir (Alkan Çöklü) doet een schokkende bekentenis aan Sjors (Melissa Drost). Hij bekent dat hij de zaaddonor is van Nina's kind. Hoe zal Sjors hierop reageren? Door een ongeluk is Sjors onvruchtbaar geworden. Amir wilde niets liever dan een gezin stichting met Sjors. Maar dat zit er niet meer in, toch?

Alsof dat allemaal niet genoeg is, wordt Sjors ook nog gezoend door Mark (Tim Immers). Mark zit met de diagnose van Marieke (Lidewij Mahler) in zijn maag. Het blijkt dat Marieke een beginnende vorm van dementie heeft. De familie Sanders is in shock. Iedereen wil Marieke graag bijstaan. Op steun van Mark hoeft Marieke in ieder geval niet te rekenen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Tunc