Big Brother keert definitief terug in 2024, aanmeldingen geopend
Bron: RTL

Big Brother keert definitief terug in 2024, aanmeldingen geopend

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De realityshow Big Brother krijgt definitief een nieuw seizoen in 2024. Producent EndemolShine was al gestart met de voorbereidingen, maar aan Showbizznetwork.nl lieten zij toen weten dat RTL en Play4 nog groen licht moesten geven. Dat is nu gebeurd, want de aanmeldingen zijn vandaag geopend.

Mensen kunnen zich vanaf nu aanmelden voor seizoen 4. “Wie durft het meest van zichzelf te laten zien en speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden van Big Brother 2024? Ben jij klaar voor dit levens veranderende experiment?  Schrijf je dan zeker in!, schrijft EndemolShine op bigbrother2024.com.

Eind maart kwam de aanmeldpagina voor Big Brother 2024 al ‘per ongeluk’ online. “Doordat de aanmeldpagina onbedoeld live is gezet, is de conclusie getrokken dat er een nieuw seizoen van Big Brother komt. Echter is er nog geen sprake van een nieuw seizoen”, liet producent EndemolShine toen weten.

Big Brother keerde in 2021 na 15 jaar terug op de Nederlandse televisie. Eind vorige eeuw werd Big Brother bedacht door John de Mol. In 1999 werden twaalf onbekende Nederlanders ruim 100 dagen samen in een huis gezet en 24/7 gevolgd door camera’s. Big Brother is inmiddels uitgezonden in 66 landen.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!