Studio Olympic Park wijkt voor hockeymannen

Studio Olympic Park wijkt voor hockeymannen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

NOS Studio Olympic Park is vanavond een uur eerder te zien dan normaal. De dagelijkse talkshow met presentator Henry Schut en zijn sidekick Edith Bosch is al om 22:00 uur te zien, vanwege de wedstrijd tussen de Nederlandse hockeymannen en het hockeyteam van Ierland.

De hockeywedstrijd Nederland - Ierland begint om 23:00 uur en wordt live uitgezonden op NPO 1 op het vaste uitzendtijdstip van NOS Studio Olympic Park. Henry Schut en Edith Bosch presenteren daarom tussen 22:00 en 23:00 uur hun dagelijkse talkshow over de Olympische Spelen.

Henry en Edith ontvangen zondagavond onder andere Kiki Bertens. Het lukte Kiki zaterdag niet om de tweede ronde van het tennistoernooi van de Olympische Spelen te bereiken. De 24-jarige nummer 23 van de wereld werd zaterdag verslagen door de Italiaanse tennisster Sara Errani.

Terwijl voor Kiki Bertens de Olympische Spelen er alweer opzitten, komen er zondag veel andere Nederlandse sporters in actie. Naast de Nederlandse hockeymannen, komen ook de Nederlandse hockeyvrouwen, het beachvolleybalteam en Nederlandse roeiers en wielrenners in actie.

Bekijk de talkshow NOS Studio Olympic Park op TVblik.nl