NOS Studio Olympic Park van start met 600.000 kijkers

NOS Studio Olympic Park van start met 600.000 kijkers

Geschreven door Daniël Schalk

De eerste uitzending van de dagelijkse late night talkshow NOS Studio Olympic Park trok donderdagavond 565.000 kijkers, goed voor 19,9 procent marktaandeel. Op de vooravond van de start van de Olympische Spelen begonnen Henry Schut en Edith Bosch aan hun talkshow.

Donderdag waren hockeyster Maartje Paumen, wielrenster Marianne Vos en chef de mission Maurits Hendriks te gast in de studio van de NOS in het olympisch dorp in Rio. In de uitzending maakte de nieuwsomroep bekend dat zij elke dag zullen afsluiten met een nieuw nummer van Dotan.

Vandaag gaan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro pas echt van start met de openingsceremonie in het Maracanã-stadion in Rio. Met het recordaantal van achttien uur live televisie per etmaal is NPO 1 tussen vrijdag 5 en zondag 21 augustus dé olympische tv-zender van Nederland.

De olympische dag op NPO 1 begint om 07:00 uur, kent een korte onderbreking tussen 10:00 en 14:00 uur en gaat vervolgens tot 05:00 uur door met het verslag van de Olympische Spelen. Om 23:00 uur is het iedere dag tijd voor NOS Studio Olympic Park met Henry Schut en sidekick Edith Bosch.

Bekijk hieronder de reportage die wij maakten over NOS Studio Olympic Park:

Bekijk NOS Studio Olympic Park op TVblik.nl