Olympiërs te gast in RTL Late Night: Olympic Edition

Olympiërs te gast in RTL Late Night: Olympic Edition

Geschreven door Daniël Schalk

Humberto Tan presenteert vanavond, dinsdag 23 augustus, een bijzondere uitzending van RTL Late Night waarin de Olympische helden in het zonnetje worden gezet. De uitzending komt vanuit de RAI in Amsterdam, waar eerder vandaag de Nederlandse olympiërs werden gehuldigd.

Te gast is de gouden openwaterzwemmen Ferry Weertman en gouden wielrenster Anna van der Breggen. Ook gaat Humberto in gesprek met het gouden roeiduo Maaike Paulis en Ilse Head, zeilster Marit Bouwmeester en Dorian van Rijsselberghe, die in Rio ook een gouden plak won.

Ook komt de emotie van de keerzijde van olympisch eremetaal aan bod. Turner Epke Zonderland, zwemster Ranomi Kromowidjojo, atlete Dafne Schippers en de hockeydames blikken terug op de wijze waarop de Spelen voor hen zijn verlopen en op welke manier zij zich nu weer opladen.

Bij een bijzondere uitzending hoort ook een bijzondere muzikale omlijsting. Zo zal Dinand Woesthoff met een twintigkoppig strijkorkest eenmalig een unieke versie van zijn Olympische hit Legendary Lane ten gehore brengen. Ook staat de sporters nog een andere muzikale verrassing te wachten.

RTL Late Night: Olympic Edition is dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL4.