RTL Z geeft Paul van Liempt nieuw interviewprogramma

RTL Z geeft Paul van Liempt nieuw interviewprogramma

Geschreven door Daniël Schalk

RTL Z trekt de stekker uit de talkshow Van Liempt Live, maar geeft presentator Paul van Liempt de ruimte om te doen waar zijn hart ligt: lange, diepgaande interviews houden met de smaakmakers uit de samenleving. Paul presenteert vanaf maandag 5 september Van Liempt, één op één.

In Van Liempt, één op één interviewt Paul van Liempt wekelijks topmensen uit het bedrijfsleven, de politiek, sport en de culturele wereld. Het programma trapt af met Cool Cat-topman Roland Kahn. Van Liempt is de eerste die hem interviewt na het faillissement van MS Mode.

Van Liempt zoekt de gasten op in hun werk- en privéomgeving en laat zich rondleiden op de werkvloer. Naast Roland Kahn spreekt Paul van Liempt onder anderen met fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren Marianne Thieme en Emilie Gordenker, directeur van het Haagse Mauritshuis.

“Geweldig dat RTL Z het genre van het lange interview een kans geeft,” laat Van Liempt weten over zijn nieuwe interviewprogramma. Naast Van Liempt, één op één wordt momenteel gewerkt aan een nieuw dagelijks programma dat Paul van Liempt zal presenteren, na het einde van Van Liempt Live.

Van Liempt, één op één is vanaf maandag 5 september, wekelijks om 22:30 uur te zien op RTL Z.