B&B Vol Liefde: Petri voelt zich onzeker en Marian geeft de mannen een cijfer
Bron: RTL

B&B Vol Liefde: Petri voelt zich onzeker en Marian geeft de mannen een cijfer

Geschreven door Natasja Landman

Elke zaterdag blikt Natasja terug op de voorbije week in B&B Vol Liefde.

Petri (59 jaar oud) uit Frankrijk

Petri vindt dat ze alle mannen open heeft ontvangen en dit ook nu bij Toine doet. Haar goede vriendin is op bezoek en ze gaan met zijn alle naar de markt. Petri vindt Toine niet galant, hij biedt niet uit zichzelf aan om de boodschappentas te dragen, zij moet hem hier specifiek op wijzen. Ook kan hij geen keuzes maken en bedankt hij haar vriendin niet als zij de koffie heeft betaald. Al deze kleine dingen zorgen ervoor dat Petri hem al snel zat is en hem het liefst naar huis stuurt. Al snel gaat ze met hem het gesprek aan dat zij geen vonk voelt. Hij wil het toch nog een kans geven om het uit te zoeken met haar. Dat vindt zij ook goed.

De volgende dag voelt Petri zich iets beter en heeft ze meer zin in de dag. Haar vriendin gaat weg en ze blijft alleen met Toine achter. Ze willen samen gaan lunchen, maar gaan iets te laat weg vanaf haar B&B. in de auto baalt zij heel erg, want ze komen te laat voor de reservering. Dat vindt zij niet netjes, maar Toine zegt dat het prima kan. Dat is tenslotte het Brabantse kwartiertje. Petri is daar niet zo van. De lunch lijkt wel leuk, ze hebben tijdens het eten nog een weddenschap over een musicallied en Petri verliest de weddenschap. Aan haar gezicht te zien verliest zij niet graag een spel of weddenschap. Ook al leek de lunch erg leuk, zij wordt nog steeds erg moe van hem en ze bespreken dat het beter is als hij naar huis gaat.

Petri is heel erg teleurgesteld, Toine was oorspronkelijk haar favoriet. Op dit moment weet zij niet meer zo goed waarom dit was. Ook twijfelt ze heel erg aan zichzelf, ze is nu al door 3 mannen afgewezen en blijft toch steeds alleen over. Ik snap wel dat ze zich een beetje onzeker voelt. Ik vraag mij ook wel af of er een man tussen gaat zitten die ze wel echt leuk gaat vinden. Ik hoop het wel, maar ik betwijfel het ergens ook.

Bram (30 jaar oud) uit Zweden

Na het vertrek van Madelon is Bram ineens verandert. Hij voelt zichzelf super en kan meer zichzelf zijn. Hij praat ook ineens veel meer, hij vertelt aan Yamie-Lee dat hij vroeger wat dikker was. Als er gasten aankomen vindt hij het heel erg fijn dat Yamie-Lee hem mee helpt. Ondertussen is Suus onderweg, ook zij komt met het Openbaar Vervoer. Hij haalt ook haar op bij de bushalte. Suus is wat jonger en dat is gelijk goed te merken, ze is heel erg druk en gebruikt heel veel Engelse termen. Yamie-Lee is al snel bang dat Suus in haar allergie gaat komen door haar drukke karakter.

Tijdens een 1 op 1 date met Suus blijkt het wel heel goed te klikken tussen hen. Ze verteld tegen Bram dat zij het af en toe nodig zou hebben om even alleen naar Nederland te gaan om wat tijd alleen door te brengen, maar ook haar familie en vrienden op te zoeken. Hij snapt dat helemaal, hij kan niet makkelijk weg, maar doordat zij dan weg zou gaan zou hij ook wat tijd voor zichzelf hebben en daar verlangt hij af en toe wel naar. Suus vraagt aan hem hoe het met Yamie-Lee gaat. Hij voelt zich bij haar wel op zijn gemak, maar hij voelt geen liefde voor haar. Hij vindt het wel leuk dat Suus directe vragen stelt en is positief verrast door haar.

Yamie-Lee geeft bij Suus aan dat ze fysieke aanraking en flirtgedrag mist. Suus vindt hen ook niet bij elkaar passen. Ook Bram merkt geen flirtgedrag naar Yamie-Lee. Toch gaan ze samen op date, Yamie-Lee heeft een picknick voorbereid. Tijdens de picknick merkt ze dat hij graag over het weer en de planten praat. Zij zoekt toenadering, maar Bram heeft daar geen behoefte aan. Hij merkt dat hij geen gevoelens heeft voor Yamie-Lee en dat deze gevoelens ook niet gaan komen. Als ze terugkomen van de picknick voelt Suus de spanning in de lucht hangen. Als zij en Bram een pizza willen gaan eten voor het avondeten weigert Yamie-Lee mee te gaan. Bram kan de vibe van Suus erg waarderen, hij vindt haar leuk en een beetje pittig. Ze kan wel eens zijn toekomstige partner worden. Suus voelt hetzelfde voor hem en tussen hen wordt er wel geflirt. Yamie-Lee lijkt zich ondertussen voor te bereiden om te gaan vertrekken.

Ik had het van te voren helemaal niet verwacht, maar ik vind Suus echt heel leuk voor Bram. Natuurlijk is zij wel wat jonger en heeft zij veel meer energie, maar ergens lijkt hij daar wel van op te fleuren. Hij laat echt een hele andere Bram zien sinds zij er is. Ik hoop eigenlijk nu wel dat zij samen gaan eindigen, natuurlijk weet ik nu nog niet wie er verder nog gaan komen. Yamie-Lee mag nu wel vertrekken. Ze lijkt ineens heel erg beledigd, maar soms is het er gewoon niet tussen 2 mensen. Wel vind ik dat Bram dan eerlijker tegen haar had mogen zijn en niet pas zodra Yamie-Lee er naar ging vragen. Hij zal dat wel weer lastig en eng hebben gevonden.

Walter (54 jaar oud) uit Frankrijk

Deze week hebben we maar weinig van Walter gezien. We hebben vooral veel gehoord van de nieuwe dame die aankomt bij hem op de B&B. Corina is namelijk op zoek naar een echte verbinding. 1 + 1 = 3 zegt zij. Ik ken deze uitspraak alleen van mensen die een baby verwachten en het lijkt mij niet dat Corina nog zwanger wil worden van Walter. Zij gebruikt het als een teken dat ze op zoek is naar een echte verbinding.

Ingrid is ook nog steeds aanwezig en zij en Corina zijn echt tegenpolen. Ingrid is wat rustiger, maar Corina is echt heel erg druk. Ze praat eigenlijk de hele dag, wat Ingrid weer heel erg irritant vindt. Ingrid verwacht dat Walter het ook heel erg vervelend gaat vinden. Hij geeft ook aan dat hij Corina wel heel erg druk vindt. Wat mij wel weer verbaast, want toen Anne en Claudia er nog waren was het ook heel erg druk bij hem.

Ik vermoed dat wij volgende week gaan zien hoe het verder gaat bij hem. Ik denk dat Ingrid binnenkort wel weggaat. Er was al geen klik tussen Walter en Ingrid en als ze Corina ook zo vervelend vindt snap ik helemaal niet wat zij daar nog doet.

Marian (68 jaar oud) uit Portugal

Bij Marian zijn nog steeds Ed en Olof aanwezig. Zij bespreken samen wat ze van Marian vinden. Ze vinden haar beide erg leuk, maar ook gereserveerd. Dat snappen ze wel, want in totaal gaan er nog 2 mannen komen. Marian en Olof bespreken vervolgens samen hoe het gaat. Olof heeft wel gevoelens voor haar, maar zij niet voor hem. Ze wil het wel een kans geven om te kijken of die gevoelens nog gaan komen. Ook al staat Olof in de schaduw van Ed, houdt hij wel nog steeds hoop. Marian vindt inderdaad Ed leuker, want hij is beter gekleed en ze kan goede gesprekken met hem voeren.

Al snel wordt het weer drukker bij Marian, want Gerry is onderweg. Gerry gaat haar proberen voor zich te winnen met humor. Al snel ziet Marian dat Gerry echt niet haar type is, maar ze wil het toch nog even 2 dagen aankijken voor ze hem gaat wegsturen. Als de mannen boodschappen zijn gaan doen bespreekt Marian met haar huisvriend de situatie. Ze moet de mannen van hem een cijfer geven. Ed geeft zij een 8, Olof een 6 en Gerry een 2. Die huisvriend is het daar volledig mee eens en ze bespreken dat ze Gerry naar huis moet sturen. Dat wil ze morgen ook doen, want vanavond kookt Gerry voor hen allemaal. En het is natuurlijk erg gemeen om hem gelijk na zijn eigen gemaakte diner naar huis te sturen

Ik vind het geven van cijfers ook wel erg gemeen over komen, maar het is wel lekker duidelijk. Ik denk alleen dat de mannen het niet echt leuk vinden om dit op tv te horen, zeker niet als je een 2 hebt gekregen. Of stel dat het iets is geworden met Olof en je weet dat ze Ed leuker vond. Ik vind persoonlijk Marian iedere keer wel erg traag met het wegsturen van kandidaten. Ze wacht iedere keer tot er 3 zijn wat het wel heel erg druk maakt. Ik ben ook benieuwd naar de laatste man die nog gaat komen. Ik vind Olof wel echt een schatje voor haar, maar zij vindt overduidelijk Ed leuker. Maar Olof laat ze toch ook nog niet gaan.  

Leendert (68 jaar oud) uit Belgie

Na weer een romantische avond met Thalia in de jacuzzi besloot zij in haar eigen bed de nacht door te brengen. Dat zorgt bij Leendert voor verwarring. Hij denkt dat er iets is, maar kan er zijn vingers niet op leggen. Hij dacht dat ze het leuk vond met hem, maar door voor haar eigen bed te kiezen twijfelt hij daaraan. Ineens slaat ook de hele sfeer om. Hij vindt het vervelend dat Thalia niet op hem lijkt te reageren, maar wel Jorien heeft afgeschrikt. Thalia zou die dag naar huis gaan om naar de modeshow van een vriendin te gaan, maar ineens wil Leendert een break en moet zij maar helemaal naar huis gaan. Later kan ze misschien weer eens terugkomen, maar ze hebben een break van elkaar nodig. En dan kan ze de nieuwe vrouwen ook niet bang maken, maar hebben die ook nog een kans.

Sorry, maar op mij komt het heel erg over dat omdat zij niet met hem wil slapen, en laten we het voor nu even alleen op slapen houden, ze maar naar huis moet. Het komt een beetje over als een kind dat zijn zin niet krijgt en daarom er geen zin meer in heeft. Natuurlijk ben ik het verder wel met hem eens, want Thalia schrok Jorien ook af. Maar als ze wel met hem had geslapen had hij haar nooit weggestuurd. Als Thalia weg is hangt er weer een treurige sfeer, omdat hij weer alleen is.

Gelukkig niet voor lang, want de volgende vrouw is alweer onderweg. Niesje is de 5e vrouw die bij Leendert in de B&B komt. Ze vindt hem heel erg vriendelijk en aardig en ze zijn beide blij dat ze weer iemand hebben om tegen te praten en mee samen te zijn. Alleen is Niesje niet gecharmeerd van haar kamer en de verdere B&B en weet zij niet of ze daar in de herfst en winter wel wil verblijven. Het lijkt mij dat je daar over na denkt voordat je je aanmeldt. Aan de andere kant snap ik wel dat het misschien anders kan overkomen in het echt dan op tv.

Niesje lijkt mij een hele aardige vrouw, maar dit gaat echt niets worden. Met Thalia zag ik het ook niet echt voor mij. Ik heb zo’n vermoeden dat Leendert alleen gaat eindigen. Hoe erg ik hem ook een leuke partner zou gunnen.

Joy (25 jaar oud) uit Spanje

Bij Joy zijn nog steeds Esra en Babette. Esra heeft helemaal het gevoel dat het goed gaat tussen hen. Babette is wat meer op zichzelf, omdat ze echt aan het onderzoeken is wat zij voelt. Samen met Esra gaat hij driften met de auto en gaan ze op date. Esra leek in alles de perfecte partner, maar hij vindt haar niet volwassen genoeg en hij voelt niets voor haar. Esra zegt ook steeds wat hij wil horen en dat vindt hij niet meer leuk.

Hij is blij als hij thuiskomt van de date en dat Babette er dan is. Babette geeft een huiselijk gevoel. In de avond gaan ze een spel doen, maar Esra houdt niet zo van spelletjes. En dat vindt hij weer niet zo leuk. Babette begint zich een beetje te ergeren aan het feit dat ze nooit samen zijn. Alles gebeurt in groepsverband, en er zijn ook altijd vrienden van hem over de vloer. Zelf vindt hij dat prettiger, want dan hoeft hij niet alleen de dames aandacht te geven.  

Ik denk dat Esra volgende week wel naar huis gaat. Misschien niet uit zichzelf, maar dan stuurt Joy haar hopelijk wel weg. Ik vind het wel leuk dat het steeds beter lijkt te klikken tussen Joy en Babette. Ergens passen ze ook wel bij elkaar, maar ik denk niet dat ze samen eindigen. Ik denk dat Babette er misschien zelf voor gaat kiezen om weg te gaan.

Debbie (62 jaar oud) uit Spanje

Samen met haar vriendinnen bespreekt Debbie de situatie met Paul en Erwin. Met Erwin ziet zij het niet voor zich, maar ze voelt wel steeds meer genegenheid voor Paul. Erwin vraagt vervolgens aan Paul of Debbie hem wel vragen stelt. Paul geeft aan dat ze dichterbij elkaar komen door het samen werken aan klusjes. Erwin besluit deze theorie niet uit te proberen, maar geeft bij Debbie aan dat hij weg wil gaan. Zij vindt dit helemaal niet erg, want zij wilde hem ook graag weg hebben. De reden dat Erwin weggaat is dat hij door zijn ziekte erg beperkt is in zijn energie en dan niet kan helpen in de B&B. Dat vindt hij niet fijn. Hij geeft Paul nog als tip mee om meer te knuffelen met Debbie.

Paul voert de tip van Erwin gelijk uit. Debbie heeft een masseur ingehuurd voor Paul en zij ontfermt zich vervolgens over haar dochter en een vriendin die net zijn aangekomen. Die avond gaat Paul helpen in de bediening, want het restaurant zit helemaal vol en zo kan Debbie ook eens ontspannen. Het valt bij iedereen goed in de smaak. De gasten zeggen allemaal tot volgend jaar tegen Paul. Voor hem is dit een teken dat hij meer moet doorpakken. Hij besluit Debbie mee te nemen om te gaan varen. Hij vaart graag, dat is zijn leven en hij wil dit graag aan haar laten zien. Debbie is het helemaal niet gewend op een boot en voelt zich heel erg dronken. Ze vindt het wel leuk om iets te doen dat hij zo leuk vindt. Ze vindt mannen met een hobby erg aantrekkelijk en hij vindt haar heel erg leuk.

Ik vind Debbie en Paul nog steeds zo schattig, ik hoop echt dat ze dit gaan doorzetten. Ook al vindt Debbie hem af en toe een beetje saai, dat zou nog kunnen veranderen. Ze heeft door het varen wel een andere kant van hem gezien en ook in de bediening. Ik vind het heel erg leuk dat Paul zich zo inzet voor haar. Ik ben benieuwd welke andere mannen er nog gaan komen, maar ik hoop dat ze niet leuker zijn dan Paul. Ik ben en blijf team Paul en Debbie.

Martijn (47 jaar oud) uit Thailand

Martijn houdt nog steeds wat afstand van Diana, want hij voelt zich niet aangetrokken tot haar. Zij denkt dat hij afstand houdt vanwege de andere vrouwen die nog gaan komen. Ze heeft niet door dat het door haar komt. Diana moet vervolgens huilen als er gasten naar huis gaan waar ze een goede klik mee had. Hij vindt dat raar, dat past niet bij iemand die een B&B heeft. Samen gaan ze de tempels bezoeken en praten ze over de toekomst. Martijn denkt niet dat Diana in de B&B kan werken, niet alleen door haar emotionele staat maar ook omdat zij graag vroeg gaat slapen.

Ze bespreken samen hoe Diana het vindt daar. Diana geeft aan dat ze haar 1e dag het leukste vond en de date naar het strand heel positief en leuk ook vond. Hij vond dat toen ook, maar merkt dat hij nog terughoudend is bij haar aanrakingen. Hij voelt zich benauwd. Precies wat ik eerder al schreef. Hij rent weg bij toenadering. Vervolgens besluit Martijn dat hij Diana echt naar huis moet gaan sturen, maar is bang voor haar reactie. Nog voordat hij haar weg heeft gestuurd komt Silvana aan. Hij had haar absoluut niet verwacht en is er met zijn hoofd ook helemaal niet bij.

De volgende ochtend neemt hij Silvana goed in zich op. Hij vindt haar helemaal niets, ze heeft veel te veel tattoos en piercings. Het was hem tijdens het filmpje niet opgevallen, maar nu in het echt wel. Hij vindt het allemaal echte afknappers. Als ze vervolgens naar de massagesalon gaan vindt Diana het raar dat Silvana en Martijn helemaal niet naast elkaar willen zitten en hun best doen om elkaar beter te leren kennen. Nu Silvana er is lijkt de connectie met Diana toch ineens een stuk beter. Met Silvana durft hij wel gelijk het gesprek aan te gaan. Ze snapt het en vindt het prima om naar huis te gaan. Zelfs als dit betekent dat ze langer onderweg is geweest dan bij hem in Thailand.

Ik hoop wel dat hij volgende week Diana ook wegstuurt, want dat is wel zo aardig voor haar. Nu blijft zij ook alleen maar hoop houden. Ik vraag mij ook af wat er nog voor dames gaan komen voor hem. Ik vind het ook wel erg gemeen eigenlijk naar SIlvana toe, prima als je de klik zo snel niet voelt maar je hebt ook zelf niet goed opgelet bij het filmpje dan. Ik had haar op zijn minst nog even aangeboden om een nachtje daar te blijven, zodat ze ook nog een beetje de omgeving had kunnen zien. Die vrouw heeft nu langer in het vliegtuig gezeten dan bij hem.

 

Ik ben weer heel erg benieuwd naar volgende week. Ik hoop dat Paul en Debbie eindelijk gaan doorpakken samen. Ook hoop ik heel erg dat het bij Marian wat rustiger gaat worden en zij misschien ook wat meer dates 1 op 1 met de mannen gaat hebben. Ook vraag ik mij af of Thalia echt wegblijft of toch wordt teruggevraagd door Leendert en wat voor man Petri nog op bezoek krijgt. We zijn nu echt over de helft qua afleveringen en hoewel ik erg benieuwd ben hoe het bij iedereen afloopt, vind ik het ook erg jammer dat we weer richting het einde gaan.

Tot volgende week!