Klaas van Kruistum tekent nieuw contract bij KRO-NCRV

Klaas van Kruistum tekent nieuw contract bij KRO-NCRV

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Klaas van Kruistum tekende vandaag een nieuw tweejarig contract bij KRO-NCRV. De presentator is sinds 2014 aan KRO-NCRV verbonden en het gezicht van Zapplive op NPO Zapp.

Dit najaar is Klaas ook te zien in het nieuwe programma Beste vrienden op NPO3, waarin twee duo's van bevriende BN-ers met elkaar de strijd aan gaan om wie zich écht beste vrienden mogen noemen. Aanstaande zondag 11 september start het tweede seizoen van Klaas kan Alles.

Mediadirecteur Taco Rijssemus: 'Klaas is een vakman. Met onder andere Zapplive, Klaas kan Alles en De Rekenkamer heeft hij zijn vaste waarde op NPO Zapp en NPO3 bewezen. Wij zijn trots dat hij nog langer bij ons blijft en ook het nieuwe programma Beste vrienden gaat presenteren'.

Klaas van Kruistum: 'Je uiterste best doen om het allermooiste programma te maken dat maar mogelijk is, om zo kijkers te inspireren, blij te maken of soms een ander perspectief te geven. Dat is waar ik ontzettend gelukkig van word. Ik ben trots dat ik daar de komende jaren nog meer van mag laten zien!'

Bekijk Zapplive op TVblik.nl/zapplive