Timor Steffens duikt op in de TV Kantine

Timor Steffens duikt op in de TV Kantine

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Jurylid van Dance Dance Dance, Timor Steffens, is gesignaleerd in de TV Kantine. Nu het dansprogramma erop zit, stapt de danser en jurylid over naar de TV Kantine. Dit bleek uit een promo die zaterdagavond bij RTL 4 te zien was. Hierin werd duidelijk dat de deuren van de TV Kantine op zaterdag 29 oktober weer open gaan. In ieder geval zal Timor te zien zijn. Imitator Carlo Boszhard kroop als eens eerder in de huid van een bekend jurylid.

Zo persifleerde Carlo meerdere malen niemand minder dan Jan Kooijman. Hij was toen jurylid van So You Think You Can Dance en werd op hilarische manier op de hak genomen. Naast Timor zullen er meer nieuwe typetjes te zien zijn. Zo zijn juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden van Heel Holland Bakt te vinden in de gezelligste kantine van Nederland. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk de keuken voor hun rekening gaan nemen... 

Voor de rest doet de TV Kantine behoorlijk geheimzinnig over wie er allemaal te zien zijn. Zo werd al een beetje duidelijk dat het Koffietijd team ook weer van de partij is. Zo zijn Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zeker te zien. Zaterdagavond Twitterde de TV Kantine een foto van deze gezellige koffiedames. Daarnaast zal ook Sonia weer te zien kunnen zijn.

Deze NET5 'ster' is al een aantal keer te zien geweest. Zij heeft de 'gave' om bijzondere onthullingen te doen. Deze rol was voor Carlo op het lijf geschreven. Hij vond het dan ook geweldig om in de huid van deze bijzondere vrouw te kruipen. Of Sonia ook daadwerkelijk weer te zien is, is nog maar even de vraag.

Daarnaast zullen er ook zeker weer bekende typetjes te zien zijn. Zo werd ook bekend dat Patty Brard weer te zien zal zijn. Zij is in het verleden al eens door Irene Moors gepersifleerd. Maar later nam Carlo de rol van Patty over, met succes. Hij wist Patty precies neer te zetten zoals ze was; wild en hysterisch.

Het was een lange tijd onzeker of de deuren van de TV Kantine wel weer geopend zouden worden. Dit had alles te maken met de overstap van Irene naar SBS6. Zij kon geen programma's meer presenteren bij RTL 4 en besloot de blonde presentatrice om over te stappen. Maar gelukkig zijn Carlo en Irene in de TV Kantine weer samen te zien.

Dit nieuws maakte Irene zelf bekend in een aflevering van RTL Late Night. Verkleed als Kim Holland gaf Irene aan dat zij graag weer wilde samenwerken met Carlo. Vooral in het begin van de TV Kantine was Kim een vast personage. Maar helaas raakte zij haar baantje kwijt. Haar plek werd toen ingenomen door Albert Verlinde. Maar de kans is aanwezig dat Kim haar plekje weer terug heeft gekregen.

Nog even wachten, op zaterdagavond 29 oktober opent de TV Kantine weer haar deuren. Alle Bekende Nederlanders (BN-ers) zijn meer dan welkom voor een hapje en een drankje. Welke BN-ers er allemaal te zien zullen zijn zal vanaf dan bekend gemaakt worden. Het worden weer gezellige weken nu de leukste kantine van Nederland weer haar deuren opent.

De TV Kantine is vanaf 29 oktober weer helemaal terug vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

Bekijk de TV Kantine terug via TVblik.