Buddy Vedder en Ferry Doedens duiken op in de TV Kantine

Buddy Vedder en Ferry Doedens duiken op in de TV Kantine

Geschreven door Sebastiaan Boers

Nog maar een paar weken wachten en dan openen de deuren van de TV Kantine. De Bekende Nederlanders (BN-ers) zijn wel toe aan een bezoekje aan de gezelligste kantine van Nederland. Zo zijn de drie juryleden van Dance Dance Dance wel toe aan een korte break. Zo waren Dan Karaty, Igoné de Jongh en Timor Steffens iedere zaterdagavond te zien achter de jurydesk.

Zij moesten daar de optredens van onder andere Buddy Vedder en Ferry Doedens beoordelen. Buddy danste met GTST collega Robin Martens (Rikki) en Ferry danste met zwemster Inge de Bruijn. Nu is het voor Buddy en Ferry de hoogste tijd om zelf eens achter de jurydesk plaats te nemen. Zo neemt Buddy de rol van Igoné op zich. Op de foto die vandaag naar buiten kwam is Buddy te zien als het vrouwelijke jurylid. 

Ferry nam de rol van Dan op zich. Met een pruik op lijkt Ferry aardig op het Amerikaanse jurylid. Maar de kroon wordt toch echt door Carlo Boszhard gedragen. Hij is te zien als het derde jurylid, Timor. Op de foto lijkt Carlo sprekend op Timor, als twee druppels water.

De make-up die wordt gebruikt voor de TV Kantine lijkt ieder seizoen beter te worden. Dat blijkt wel uit de foto's die langzaam maar zeker naar buiten gebracht worden. Zo werd al eerder bekend dat de twee juryleden van Heel Holland Bakt, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, ook worden nagedaan. Carlo en Irene Moors lijken dan ook sprekend op de twee juryleden.

Vanaf 30 oktober is de TV Kantine weer wekelijks te zien op de zaterdagavond van RTL 4. In het nieuwe seizoen zullen veel nieuwe typetjes te zien zijn. Maar toch duiken er ook wel weer oude typetjes op. Zo zullen de dames van Koffietijd, Sonia van Net5 en ook Patty Brard weer hun opwachting gaan maken. Welke typetjes er nog meer zullen opduiken in de TV Kantine zal vanaf 30 oktober bekend worden.

Bekijk de TV Kantine terug via TVblik.