Epke Zonderland in 'The Christmas Show'

Epke Zonderland in 'The Christmas Show'

Geschreven door Pieter Jongsma

Producent RTL Live Entertainment maakt vandaag bekend dat Epke Zonderland, Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Karin Bloemen, Leona Philippo en Jamai Loman dit jaar op 23, 24 en 26 december te zien zijn in 'The Christmas Show' in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Eerder werd al bekend dat ook Nicolette van Dam wederom haar opwachting maakt in de spectaculaire kerstshow.

'The Christmas Show' is dé kerstshow voor de hele familie waarin kerstdromen werkelijkheid worden. Een magisch verhaal over Eefje, een meisje van acht en haar bijzondere kerstdroom. Het is een modern kerstsprookje met veel spektakel, adembenemende decors, spannende dansacts, geliefde kerstliedjes, showballet, een gospelkoor en natuurlijk de Kerstman.

Epke Zonderland is in 'The Christmas Show' te zien in een rol waarin we hem zowel niet als wél kennen, als een magische acrobaat, wonend in een glazen bol, die alleen met Kerstmis tevoorschijn komt en iedereen dan betovert met zijn adembenemende kunsten.

Carlo Boszhard, die met de 'The Christmas Show' weer terugkeert naar het toneel, heeft een van de hoofdrollen en speelt De Droommaker. Hij helpt het kleine meisje Eefje haar kerstdroom te verwezenlijken. Buddy Vedder, bekend uit GTST én kersverse winnaar van ‘Dance Dance Dance’, staat hem bij als Leerling Droommaker. Karin Bloemen is de ondeugende oma van Eefje. Jamai Loman en Leona Philippo maken ook deel uit van de cast en omlijsten de show met de bekendste kerstklassiekers en verrassende nieuwe kerstnummers. Zij worden hierin bijgestaan door het ZO! Gospel Choir.

Regisseur David Grifhorst, bekend van zijn succes met ‘The Passion’, schrijvers Andre Breedland en Maurice Wijnen (makers van o.a. succesmusicals ‘Ciske de Rat’ en ‘Petticoat’), choreograaf Stanley Burleson, en muzikaal leider Eric van Tijn zorgen voor de creatieve invulling van de show.

Kaarten zijn te verkrijgen op www.christmasshow.nl