SBS maakt boek van hitserie Dokter Tinus

SBS maakt boek van hitserie Dokter Tinus

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Na het succes van de dramaserie Dokter Tinus gaat SBS6 het eerste seizoen van Dokter Tinus als boek uitbrengen. De roman is vanaf 18 november te koop. Onlangs won hoofdrolspeler Thom Hoffman voor zijn vertolking van Dokter Martinus Elsenbosch de eerste Zilveren Televizier-Ster.

Nog steeds kijken er elke week ruim een miljoen mensen naar deze nogal aparte huisarts en zijn humoristische aanvaringen met de bewoners van het pittoreske Wourkem. Hoffman lanceert het nieuwe boek op de openingsdag van het Margriet Winter Festival in de Utrechtse Jaarbeurs.

Vanaf november kan Nederland ontdekken wat er allemaal in het hoofd Dokter Tinus omgaat. Het boek volgt de verhaallijn van het eerste seizoen. Tom is erg blij met de komst van het boek. “Ik verwacht dat we er veel mensen een plezier mee doen”, zegt de acteur over het boek van de serie.

Vanaf vrijdag 18 november is het boek, dat in samenwerking met uitgeverij Zomer & Keuning en producent FourOneMedia B.V. is gemaakt, voor 10 euro verkrijgbaar bij de bekende boekenwinkels. Ook is de roman ‘Dokter Tinus’ dan online te bestellen via www.sbs6.nl/doktertinusboek.

Bekijk de serie Dokter Tinus op TVblik.nl/dokter-tinus

Foto: SBS