Eerste editie The Color Run binnen 20 minuten uitverkocht

Eerste editie The Color Run binnen 20 minuten uitverkocht

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De eerste editie van The Color Run is uitverkocht. Op 26 mei transformeert Net5 het Sloterpark in Amsterdam tot een vrolijke en kleurrijke locatie voor de vijf kilometer lange fun run, waarbij de deelnemers in kleurpoeders worden ondergedompeld. De 5000 beschikbare tickets waren binnen 20 minuten uitverkocht, nadat de voorverkoop vanochtend om 10 uur van start ging. Met zoveel enthousiaste hardlopers belooft het dan ook een kleurrijke dag te worden.

Enthousiaste hardlopers die geen ticket wisten te bemachtigen, hoeven niet te treuren. Net5 is in samenwerking met Fjuze druk bezig met het organiseren van een volgende Color Run. De datum en locatie voor deze run worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de officiële Facebook-pagina van The Color Run Nederland.

The Color Run is vorig jaar in Amerika uitgegroeid tot een event waaraan inmiddels 600.000 mensen hebben meegedaan en het breidt zich nu uit over de rest van de wereld. UK, Spanje, Portugal, Duitsland, Thailand, Maleisië zijn nog maar het begin. Net5 is de officiële partner in Nederland van de enige echte Color Run.