Oud-Mol Margriet van der Linden presenteert MolTalk

Oud-Mol Margriet van der Linden presenteert MolTalk

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Margriet van der Linden en Chris Zegers presenteren vanaf zaterdag 7 januari het nieuwe seizoen van MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken Margriet en Chris met oud-kandidaten en andere gasten de afleveringen van Wie is de Mol?

Ook wordt er in de live-nabeschouwing flink gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieën. Margriet en Chris nemen ook de Tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep en speuren verder naar de Mol. MolTalk is dit seizoen niet te zien op NPO 1, maar op NPO 3.

Margriet van der Linden wist als Mol van seizoen vijftien de rol van penningmeester te bemachtigen en daarmee het bedrag in de pot historisch laag te houden. “Het is een cadeau en we gaan er een feest van maken!”, zegt Margriet over haar nieuwe klus als presentatrice van MolTalk.

Chris Zegers moest het in het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? in de laatste afvalronde voor de finale afleggen tegen Margriet, Marlijn Weerdenburg en Rik van Westelaken. “Wat een feest, ik duik weer vol in het avontuur van Wie is de Mol? Mijn hartslag gaat omhoog en ik kan niet wachten”, zegt hij.

Vorig jaar werd de nabeschouwing gepresenteerd door Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem, maar Rik heeft dit jaar de overstap gemaakt naar Net5. De verhuizing van MolTalk naar NPO 3 komt door de nieuwe tv-show van Paul de Leeuw, dat na Wie is de Mol? zal worden uitgezonden.

Bekijk MolTalk op TVblik.nl/moltalk

Foto: AVROTROS