Domien en Frank opgesloten in het Glazen Huis

Domien en Frank opgesloten in het Glazen Huis

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Domien Verschuuren en Frank van der Lende zijn vanavond, zondag 18 december, door Hardwell opgesloten in Het Glazen Huis. NPO 3FM zet zich dit jaar met het Glazen Huis van 3FM Serious Request, dat dit jaar in Breda staat, in voor kinderen die sterven aan longontsteking.

Hardwell mocht het allereerste nummer aanvragen en vroeg Live The Night aan, dat hij samen met Lil Jon en W&W maakte. Als verrassing klom Hardwell op het dak van het Glazen huis voor een spectaculaire show waarop het publiek op de Grote Markt in Breda helemaal uit zijn dak ging.

Met de opbrengst van de actie helpt het Rode Kruis om longontsteking te voorkomen en te behandelen. Domien en Frank zullen zich tot en met kerstavond, zaterdag 24 december, laten op laten sluiten in het Glazen Huis om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request.

De actie is tot en met zaterdag 24 december de hele week te volgen via 3FM, 3FM.nl en het digitale themakanaal NPO 101. 3FM doet ook via Social Media uitgebreid verslag van de actie. Via Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat hoeven volgens niks te missen van Serious Request.

Kijk op 3FM.nl hoe jij zelf in actie kan komen om 3FM Serious Request te steunen en longontsteking bij kinderen te voorkomen en te behandelen. Showbizznetwork.nl doet de komende dagen uitgebreid verslag van de actie en ook Showbizznetwork TV komt de hele week met reportages over Serious Request.

Bekijk het tv-verslag van Serious Request op TVblik.nl

Foto: NPO 3FM