Muziek Releases: Rolf Sanchez, Jente Charlotte, Don Diablo & Matheu Hinzen

Muziek Releases: Rolf Sanchez, Jente Charlotte, Don Diablo & Matheu Hinzen

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Rolf Sanchez - Ven Ven

Na zijn grote hit Mas Mas Mas komt de Dominicaans-Nederlandse zanger Rolf Sanchez weer met een lekker nummertje aan: Ven Ven. Net als bij Mas Mas Mas valt deze single ook goed in de smaak. Rolf Sanchez is bekend geworden door zijn deelname aan X Factor in 2011, daarmee behaalde hij de derde plek. Ondanks zijn derde plek heeft hij toch een platencontract mogen tekenen. Sindsdien is hij niet weg te slaan uit het veld.

Jente Charlotte - Untouched

Een half jaar na haar debuutsingle Flowers is Jente Charlotte terug met nieuwe muziek. Sinds de zomer van 2020 covert zij voor Songfestival Update twee keer per maand een Songfestival-nummer, maar nu is het weer tijd voor eigen muziek. Samen met Alsmark heeft Jente vandaag het nummer Untouched uitgebracht. Untouched is een prachtig luisterlied, waar je de volle zes minuten van kan genieten.

Don Diablo - Into The Unknow

Zoals de meeste dj's draait de Nederlandse dj Don Diablo vooral house en future house. Als klein jongetje was hij al fan van muziek en was hij er veel mee bezig. Vanaf zijn tiende maakte hij ook veel korte films met andermans muziek eronder gemonteerd. In 2007 begon zijn carrière als dj. Nu komt hij met Into The Unknow en blaast hij heel Nederland weer omver met zijn gloednieuwe nummer.

Rebecca Black - Girlfriend

In 2011 kreeg Rebecca Black alle media-aandacht toen ze maar liefst met 167 miljoen views had op haar videoclip Friday. De Amerikaanse popzangeres Rebecca Black laat er geen gras over groeien en pakt flink door. De 23 jarige zangeres heeft nu het nummer Girlfriend uitgebracht. Het heeft een leuke beat met een mooi zacht randje.

Matheu Hinzen - Samen

Hij mocht Nederland vertegenwoordigen met het nummer Dans Met Jou op het Junior Eurosongfestival 2019. Hij werd uiteindelijk vierde. De uiteindelijke winnaar was gastland Polen. Matheu Hinzen is zanger en acteur en heeft in verschillende theatershows en films mee gespeeld. Hinzen speelde de 8-jarige André Hazes van Bloed, zweet en tranen in 2015. Met het mooie nummer Samen staat hij nu al in de Top 40.