Muziek Releases: Don Diablo, Alicia Keys, Carly Rae Jepsen & Charlotte ten Brink

Muziek Releases: Don Diablo, Alicia Keys, Carly Rae Jepsen & Charlotte ten Brink

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Don Diablo – Kill Me Better

De Nederlandse dj Don Diablo heeft nieuwe muziek uitgebracht. Zijn nieuwste single heeft de titel Kill Me Better gekregen. Hiervoor krijgt Don hulp van Imanbek en Trevor Daniel. Het is een typisch Don nummer geworden. Voor zijn echte fans zal het een feestje zijn om naar te luisteren. Het klinkt in ieder geval erg dansbaar.

Alicia Keys – A Beautiful Noise

Na de hit Underdog heeft Alicia Keys een nieuw nummer gelanceerd. Haar nieuwste single heet A Beautiful Noise. Het is een duet geworden samen met Brandi Carlile. De stemmen klinken heel mooi samen. Het is echt een heel fijn nummer om naar te luisteren. Vooral de piano komt heel goed aan bod. Een waardige opvolger van Underdog

Charlotte ten Brink – Take Your Worries

De dochter van presentator Robbert ten Brink heeft een single uitgebracht. Charlotte ten Brink deed mee aan The Voice of Holland. Haar single heeft de title Take Your Worries gekregen. Een vrij rustig popliedje die zeker kan uitgroeien tot een radio hit. Het is een heel rustig nummer, maar klink wel heel erg fijn.

Danique – Ik Weet Dat Je Dit Luistert

Zangeres Danique heeft samen met Bizzey een nummer uitgebracht. Ik Weet Dat Je Dit Luistert heet hun gezamenlijke single. De melodie is best fijn om naar te luisteren. Het is een bijzondere samenwerking. Voor de fans zal het ongetwijfeld genieten zijn. De bijbehorende videoclip ziet er ook best goed uit. 

Carly Rae Jepsen – It’s Not Christmas Till Somebody Cries

Call Me Maybe zangeres Carly Rae Jepsen heeft zin in de kerst. Ze heeft een kerstsingle gelanceerd. It’s Not Christmas Till Somebody Cries heet haar kerstsingle. Een bijzondere titel voor een kerstnummer. Maar de melodie maakt heel veel goed. Echt een fijn kerstliedje om naar te luisteren. Het zal zeker te vaak te horen zijn de komende weken en maanden.