Er gaat een Black Cat en Silver Sable ''Spider-Man'' spin-off film komen!

Er gaat een Black Cat en Silver Sable ''Spider-Man'' spin-off film komen!

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

The Hollywood Reporter, een Amerikaans multi-platform tijdschrift, heeft gerapporteerd dat Sony een Spider-Man spin-off film aan het ontwikkelen is voor de karakters Black Cat en Silver Sable.

Black Cat is een fictieve antiheld uit de stirps van Marvel Comics. Haar echte naam is Felicia Hardy. Ze is een oude vijand en oude liefde van Spider-Man. Ze werd bedacht door Marv Wolfman en Keith Pollard. Ze verscheen voor het eerst in Amazing Spider-Man issue 194 in juli 1979. Black Cat is een ervaren inbreker, die nu regelmatig criminelen bevecht.

Silver Sable is een fictieve personage uit de strips van Marvel Comics. Haar echte naam is Silver Sablinova. Ze is een vrouwelijke huursoldaat, jager op oorlogscriminelen, de leider van Wild Pack en CEO van Silver Sable International. Hoewel ze vaak voor een superheld wordt aangezien, hebben haar methodes haar soms in conflict gebracht met andere superhelden.

De film zal geschreven worden door ''Thor: Ragnarok'''s Chris Yost. Felicia Hardy was als laatst gespeeld door actrice Felicity Jones in ''The Amazing Spider-Man 2'', maar beide Black Cat en Silver Sable moeten nog naar het grote scherm voor het eerst komen.

De rapportage zegt ook dat de film niet een directe spin-off van dit jaar's ''Spider-Man: Homecoming'' zal zijn, maar dat het een connectie zal zijn voor toekomstige films. ''Westworld'' co-schepper Lisa Joy heeft het vorige scenario geschreven. ''Venom'' en ''Sinister Six'' zijn ook in ontwikkeling als Spider-Man spin-off films.