4U brengt nieuwe single uit

4U brengt nieuwe single uit

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Nederlandse boyband, 4U, heeft een nieuwe single uitgebracht. Op vrijdag brachten Toon, Tiago, Luca en Jaimy hun nieuwe single Royal uit. Van dit nummer is ook al een videoclip gemaakt. Inmiddels hebben al meer dan 3600 de bijbehorende videoclip bekeken. Royal is meteen een soort zomernummer geworden. Het is de opvolger van hun debuut single, Bitter Taste.

Met hun eerste single, Bitter Taste, wisten 4U de talentenjacht van SBS6 te winnen. 4U stond in de finale van The Next Boy/Girl Band recht tegenover GRLBND. In een vrij rommelige finale wist 4U als winnaar uit de bus te komen. Na Bitter Taste volgden al vrij snel covers van bekende nummers. 

Een mooi voorbeeld hiervan is het nummer No One. Dit nummer werd speciaal vertaald van het Nederlands naar het Engels. Het originele nummer, Niemand, is van Ronnie Flex en Mr. Polska. De videoclip van No One werd al door meer dan 100.000 mensen bekeken op YouTube.

Nu zijn Toon, Tiago, Luca en Jaimy terug met hun single Royal. Het nummer staat momenteel nog niet in de hitlijsten. Maar daar zou volgende week wel eens verandering in komen. Dan zou Royal maar zomaar in de hitlijsten in kunnen gaan komen.

Wanneer het debuutalbum van 4U uit gaat komen is nog niet bekend. Op YouTube staan al genoeg nummers van 4U om een album mee te vullen. De tweede single van 4U liet wel lang op zich wachten. Bitter Taste, de eerste single, werd ruim zes maanden geleden uitgebracht.

Bekijk The Next Boy/Girl Band terug via TVblik.

Bekijk hieronder de videoclip van Royal:

https://www.youtube.com/watch?v=KC57VNviN9Y