Katie Melua brengt nieuwe single uit

Katie Melua brengt nieuwe single uit

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zangeres Katie Melua is terug van weggeweest. Dinsdag heeft de zangers haar nieuwe videoclip gepubliceerd op YouTube. Haar nieuwste single heeft als titel Dreams On Fire. Het is een rustgevend nummer geworden zoals de fans van Katie Melua gewend zijn. De zangeres heeft al meerdere hits op haar naam staan.

Een heel bekend nummer van Katie is toch wel Nine Million Bicycles. Dit is net als haar nieuwe single een rustig nummer. In beide nummers is de rustgevende stem van Katie goed te horen. De bijbehorende videoclip van Nine Million Bicycles is al door meer dan 12 miljoen keer bekeken via YouTube. 

Binnenkort zal Katie ook haar nieuwe album gaan uitbrengen. Volgens de Facebookpagina van de zangeres komt haar nieuwe album in oktober al uit. Ook is de titel van haar album bekend geworden. Het nieuwe album zal In Winter gaan heten.

Maar Katie kan meer dan alleen rustige nummers uitbrengen. Zo bracht de zangeres de single The Flood uit in 2010 uit. Het nummer begint heel rustig, zoals de fans van de zangeres gewend zijn. Maar ineens krijgt The Flood een sterke beat. Een muzikaal uitstapje waar de zangeres al langer op uit was. Zij wilde zich eens van een andere kant laten zien en horen.

Nu is de zangeres terug met Dreams On Fire. In dit nummer heeft ze zelfs hulp gekregen van een heus zangkoor. Dit zorgt net even voor een meer sfeergevoel aan dit nummer. Wie weet staan er op haar nieuwe album wel meer van dit soort nummers. De bijbehorende videoclip is na één dag al door meer dan 13.000 mensen bekeken via YouTube.

Bekijk hieronder de videoclip van Dreams On Fire:

https://www.youtube.com/watch?v=CofMpBvcSzA