Nigel Barker in jury Holland's Next Top Model

Nigel Barker in jury Holland's Next Top Model

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Modefotograaf Nigel Barker is dit seizoen te zien in de jury van Holland's Next Top Model. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Barker is vooral bekend als ex-jurylid van de Amerikaanse variant America's Next Top Model.

Naast Nigel Barker zijn ook model Kim Feenstra en stylist JeanPaul Paul te zien in de nieuwe jury van het RTL5-programma. RTL5 heeft dit seizoen het hele format van Hollands Next Top Model omgegooid, mannen konden zich aanmelden en er werd afscheid genomen van Fred van Leer en Anouk Smulders.

Mode Blogster Anna Nooshin gaat het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model presenteren. Eerder gaf Anna al aan enorm fan te zijn van het programma. “Vanaf het moment dat ‘Holland’s Next Top Model’ werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker. Om dit programma dan jaren later zelf te mogen presenteren is werkelijk een droom die uitkomt. Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken en -hoewel ik het ook erg spannend vind- ga ik me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten.”.

Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is in september te zien bij RTL5.

Bekijk Holland's Next Top Model op TVblik.nl/hollands-next-top-model

Foto: Screenshot Twitter RTL5