‘All stars’ gaan nogmaals voor de titel in ‘America’s Next Top Model’

‘All stars’ gaan nogmaals voor de titel in ‘America’s Next Top Model’

Geschreven door Pieter Jongsma

Tyra Banks keert vanaf maandag 1 juli terug bij RTL 5 met een bijzonder seizoen van ‘America’s Next Top Model’. Veertien deelneemsters uit eerdere seizoenen van de modellenwedstrijd keren namelijk terug om nog eenmaal een gooi te doen naar de prestigieuze titel ‘America’s Next Top Model’. De vorige keer zagen deze ‘All Stars’ een van hun concurrentes winnen, maar nu krijgen ze nogmaals de kans om de wedstrijd wél op hun naam te zetten.

De meiden worden ook dit seizoen beoordeeld op hun modellenpotentie door een vakkundige jury, bestaande uit presentatrice en ex-model Tyra Banks, fotograaf Nigel Barker en voormalig ‘Vogue’-editor André Leon Talley. Bijgestaan door een wekelijks wisselend gastjurylid checken zij of de deelneemsters wel het goede loopje, de perfecte pose en de juiste attitude hebben om het te maken in de fashion scene. Omdat ook deze ervaren ‘America’s Next Top Model’-deelneemsters niet alles weten, worden zij wederom gecoacht door runway expert J. Alexander en photo shoot director Jay Manuel.

In de eerste aflevering van dit seizoen komen de ‘All Stars’ voor het eerst bij elkaar in hun mansion in Los Angeles. De meeste meiden zijn blij om elkaar te zien, maar dat geldt niet voor iedereen. Na hun eerste shoot is het tijd om voor het eerst de jury onder ogen te komen, die dit keer gezelschap heeft van rapper Nicki Minaj. In deze aflevering wordt al snel duidelijk dat de strijd is begonnen. Wie wint de titel ‘America’s Next Top Model’, een fashion spread in Vogue en een contract van honderdduizend dollar bij CoverGirl Cosmetics?