Eerste seizoen GTST te zien via Videoland

Eerste seizoen GTST te zien via Videoland

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) actrice Babette van Veen komt met goed nieuws. Deze zomer zal het allereerste seizoen van de soapserie weer te zien zijn. Dat maakte de actrice donderdagmiddag bekend via haar Facebookpagina.

Vanaf 1 juli kan de kijker iedere dag drie afleveringen van het eerste seizoen bekijken. Het is alweer ruim 27 jaar geleden dat het eerste seizoen van GTST op televisie te zien was.

Babette is beter bekend als Linda Dekker. Ook in het eerste seizoen was zij al te zien. Naast Linda was ook Laura (Jette van der Meij) te zien in het allereerste seizoen. Zij maakten samen behoorlijk veel dingen mee. Zo had Linda in het begin een relatie met Arni (Reinout Oerlemans), de zoon van Laura en Robert (Wilbert Gieske). Maar later dook Linda met Robert het bed in.

"Zoals jullie weten speel ik al heel lang de rol van Linda Dekker. Het eerste seizoen is inmiddels al 27 jaar geleden. Maar ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Ik vond het echt super leuk, al die verhalen met Arnie en Peter", vertelt de actrice over haar leven als soapactrice.

Zeven dagen in de week kan de kijker drie aflevering van het eerste seizoen bekijken. De kijker hoeft de dagelijkse soapserie niet te missen. Vanaf vrijdag 7 juli zal het huidige seizoen voor een aantal weken stoppen. Dan is namelijk de jaarlijkse zomercliffhanger weer te zien. Dat gaat een bijzonder spannende cliffhanger worden. Alles staat in het teken van de crimineel Jos (Bas Keijzer).

Ruim twee jaar geleden keerde Linda terug in GTST. Maar zij keerde niet alleen terug in Meerdijk. Na een jarenlange afwezigheid keerde Linda terug met haar zoon, Rover (Buddy Vedder). Later kwam ook Linda's dochter, Sam (Stijn Fransen) in Meerdijk. Inmiddels is de familie Dekker niet meer weg te denken uit Meerdijk.

Lees hier meer over de zomercliffhanger over GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.