Koppels in Een Goed Stel Hersens bekend

Koppels in Een Goed Stel Hersens bekend

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Afgelopen donderdagavond ging het nieuwe spelprogramma, Een Goed Stel Hersens, van start op RTL 4. De eerste aflevering, die werd gepresenteerd door Carlo Boszhard en Nicolette Kluijver, werd bekeken door 818.000 kijkers. In iedere aflevering strijden vier Bekende Nederlanders (BN-ers) tegen elkaar.

In de derde aflevering strijden Rudolph van Veen en Irene Moors tegen Fred van Leer en Glennis Grace. Opnieuw worden Carlo en Irene voor even herenigd in een RTL 4 programma. Fred liet op Twitter en Instagram al weten veel plezier te hebben gehad tijdens de opnames van het spelprogramma. 

Voor de vierde aflevering strijden Miljuschka Witzenhausen en Martijn Krabbé samen tegen Dirk en Suus Zeelenberg. Ferry Doedens en Kimberly Klaver nemen het op tegen Monica Geuze en Kaj Gorgels in de vijfde aflevering.

In de zesde en laatste aflevering zijn boerin Bertie en Jay Jay Boske een koppel. Zij zullen het dan opnemen tegen over Anne Nooshin en Dave Roelvink. Wie er nu het beste het nieuwe spelprogramma zal gaan spelen, zal nog even moeten blijken.

Een Goed Stel Hersens is iedere donderdagavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.