Sandra kwam te laat op Love Island: ‘Er waren al zoveel sterke en verliefde koppels’
Bron: RTL / Nick van Ormondt

Sandra kwam te laat op Love Island: ‘Er waren al zoveel sterke en verliefde koppels’

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Bij de laatste herkoppeling moest Sandra samen met Gwindo, Joey en Luna het Love Island 2021 verlaten. Sandra heeft haar kans op de ware liefde best snel moeten beëindigen. Wij zijn erg benieuwd hoe zij haar korte tijd toch zo goed mogelijk heeft ervaren en vroegen haar hoe ze door de andere islanders was ontvangen en of ze toch met iemand een klik heeft gevonden.

Hoe voelt het om in de laatste week de villa te verlaten?

Ik kwam natuurlijk pas aan het einde de villa in, dus is het meer dan logisch dat ik ergens in de laatste week de villa ga verlaten, helemaal omdat er zoveel sterke en verliefde koppels waren. Aan de ene kant voelt het alsof je er echt net te laat in bent gekomen, aan de andere kant is het daarom ook mooi om te zien hoe sterk de andere koppels zijn gegroeid in de liefde en samen richting die eindstreep gaan!

Wat vond je van de islanders? Ben je goed ontvangen?

Jaa, ik ben super goed ontvangen. Het was even pittig omdat ik als bombshell een soort van tussen sterke koppels moest gaan komen, en zo ben ik als persoon totaal niet, en dit vond ik daarom ook een super lastige positie! Gelukkig heeft iedereen mij super goed opgevangen. Ze lieten me erg welkom voelen, er was altijd wel een islander die checkte hoe het met je ging! Het was een super hechte, spontane en heerlijke groep om mee in de villa te zitten! Helaas zelf geen liefde gevonden, maar wel heel veel leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten die ik zeker nog vaker weer ga zien!

Als de koppels minder sterk waren geweest, denk je dat je dan een klik met Joey of Donny had gehad?

Wie weet, als we in een eerder stadium elkaar hadden ontmoet, iedereen er nog voor open stond dan wel. Maar dit weet je nooit, ook dan had je moeten zien of er een romantische klik was! Donny was wat super begrijpelijk was, volledig gefocust op Rowenna dus daar heb ik niet zo heel veel gesprekjes mee kunnen voeren. Met Joey merkte ik vrij snel dat vanaf beide kanten dit alleen een vriendschappelijke klik was. Hij was een soort van maatje voor me in de villa, en Luna werd ook snel één van mijn favoriete Islanders! Dus ik ben heel blij dat ze als koppel samen de villa hebben kunnen verlaten!

Je bent niet heel lang in de villa geweest, maar had je een hoogtepunt uit de villa kunnen halen?

Hoogtepunt was denk ik die vieze kwark bakken challenge voor mij! Dit is toch wel iets wat je normaal gesproken niet zou doen, of zou meemaken! Kwark in je neus en ogen is minder, maar het fanatieke strijden om te winnen is superleuk!! Ook heb ik geleerd om altijd naar je gevoel te luisteren en keuzes te maken die voor jou het beste voelen, normaal ben ik een persoon die altijd eerst aan anderen denkt... En hier moest ik leren keuzes vanuit alleen mijn eigen gevoel te maken.

Wat zou je aan de islanders nog willen meegeven?

Dat ze altijd dicht bij zichzelf blijven, en extra genieten van de laatste paar dagen die ze nog hebben! Want voor ze het weten zijn ze weer in Nederland.

Niks missen van Love Island 2021? Word lid van onze Facebook-groep!