AVRO Lanceert nieuwe beweging: Operatie NL fit

AVRO Lanceert nieuwe beweging: Operatie NL fit

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De AVRO start in september met een programma dat  levens verandert: Operatie NL Fit. In tien weken wordt heel Nederland gemobiliseerd om gezonder en fitter te leven. Iedereen kan meetrainen, meeleven en meedoen via televisie, radio, internet en hardloopevenementen door heel het land.

 

Voor dit programma zoekt de AVRO vijf aanvoerders die zichzelf durven aan te pakken en een inspirerend voorbeeld willen zijn voor de rest van Nederland. Iedereen is welkom;  mannen, vrouwen , jong en oud.  Presentator Art Rooijakkers: ‘"Het bijzondere van dit programma vind ik dat we een beweging op gang willen brengen. Zoveel mogelijk mensen motiveren te werken aan een actievere en gezondere levensstijl."

 

 

Vijf aanvoerders gaan vanaf 5 september aan de slag met zichzelf. In tien weken bewijzen zij dat gezond zijn en een slanker lijf bijdraagt aan levensgeluk. Ze worden bijgestaan door drie deskundigen op het gebied van sport, psyche en voeding. Het is bewezen dat bewegen en gezonder eten het leven leuker maakt en daarmee is het een kleine stap om alle Operatie NL Fit tips via al onze kanalen op te volgen. In Ierland is dit concept inmiddels een ‘’way of life’’ en heeft het de Ieren wakker geschud. Na zeven seizoenen leeft dat hele land gezonder. "Voor bijna iedereen is de eerste stap de zwaarste.  Maar nu kun je die stap met heel veel anderen tegelijk zetten. Van bankzitter naar hardloper en dat in tien weken! Dat kan als je meedoet aan Operatie NL Fit."Aldus Rooijakkers.

 

Informatie en aanmelden kan via operatienlfit.avro.nl

 

Operatie NL Fit wordt geproduceerd door BlazHoffski.