Gordon niet welkom bij jubileumconcert van De Toppers

Gordon niet welkom bij jubileumconcert van De Toppers

Geschreven door Sebastiaan Boers

Gordon is niet te zien bij de jubileumconcert van De Toppers. Dit maakte René Froger donderdagavond bekend in RTL Boulevard. De Toppers bestaan volgend jaar alweer vijftien jaar. Dit gaan De Toppers groots vieren. René leek moeite te hebben met de vraag van RTL Boulevard. Hij gaf wel aan dat Gordon niet welkom is.

Ruim zeven jaar was Gordon onderdeel van De Toppers. Samen met Gerard Joling en René waren zij de drie eerste Toppers. Maar al snel was er ruzie tussen Gordon en Gerard. Hierop besloot Gerard om te stoppen. Zijn plek werd toen overgenomen door Jeroen van der Boom. 

Maar al snel ontstond er weer ruzie. Hierop besloot Gordon om zijn plek op te geven. Na het vertrek van Gordon besloot Gerard om weer terug te keren. Een paar jaar later wilden René, Jeroen en Gerard er een vierde Topper bij. De keuze viel toen op Jan Smit, die nog altijd onderdeel is van De Toppers. Maar De Toppers wilden meer, veel meer.

Er was ruimte voor nog een Toppers. Dus besloot SBS6 om op zoek te gaan naar een vijfde Toppers. De vier huidige Toppers waren de juryleden. Presentatrice Irene Moors werd het gezicht van de talentenjacht. Op zaterdag 17 maart was de eerste aflevering te zien. Echt een kijkcijfersucces werd deze talentenjacht niet.

Foto: RTL/William Rutten