'Toprak en Beau blijven mogelijk langer in GTST'

'Toprak en Beau blijven mogelijk langer in GTST'

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) maakt zich klaar voor de zomer-cliffhanger. Speciaal voor de zomer-cliffhanger kwamen twee oude bekende terug naar Meerdijk. Zo keerde vorige week Beau Schneider al terug. In GTST is hij beter bekend als Tim, de halfbroer van Sjoerd (Guido Spek). Binnenkort maakt ook Toprak Yalçiner haar comeback. Zij zal weer te zien zijn als Nuran, de zus van Aysen (Dilan Yurdakul).

Zij komen terug naar Meerdijk voor het huwelijk van Sjoerd en Aysen. Het huwelijk zal centraal gaat staan tijdens de zomer-cliffhanger. Dit nieuws werd maandag bekend gemaakt. Het staat al vast dat Aysen het zwaar zal gaan krijgen. Zij krijgt het letterlijk aan de stok met Loes (Beaudil Elzenga). De gevolgen hiervoor zijn waarschijnlijk niet te overzien. 

Een huwelijk in combinatie met een zomer-cliffhanger is vragen om moeilijkheden. De laatste weken was Aysen druk bezig om de moordenaar van Jan Maes te vinden. Lange tijd dacht zij dat Bing (Everon Jackson Hooi) de dader is. Maar tijdens de zomer-cliffhanger wordt duidelijk dat Loes de echte moordenaar is. Dit wordt Aysen niet in dank afgenomen.

Loes draait volledig door en maakt slachtoffers. Wie er allemaal te maken krijgen met Sjoerd is nog niet bekend. Maar de kans bestaat dat Aysen één van de slachtoffers zal zijn. Daarmee wordt de kans groot dat Nuran en Tim langer in Meerdijk zullen blijven dan de bedoeling is. Vooral voor Nuran zal haar bezoek naar Meerdijk bijzonder worden.

Nuran maakte namelijk bekend hoogzwanger te zijn. Zij kon nog net op tijd een vlucht naar Nederland boeken. Toen zij Meerdijk verliet was zij verlamd. In Amerika heeft Nuran hard aan zichzelf gewerkt. Blijkbaar heeft Nuran daar ook nog eens de liefde gevonden. Of zij haar nieuwe liefde ook meeneemt naar de bruiloft is niet helemaal duidelijk. Wie is de nieuwe liefde van Nuran? Zou het misschien een oude bekende kunnen zijn?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: William Rutten