Onrust op komst voor familie Bouwhuis in GTST

Onrust op komst voor familie Bouwhuis in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) krijgt hoog bezoek. Actrice Cecilia Adorée stapt (tijdelijk) over van Nieuwe Tijden naar GTST. In Nieuwe Tijden speelt Cecilia de rol van Tiffy, een beetje chaotische studente. Het blijkt dat Tiffy familie heeft in Meerdijk. Niemand minder dan Anton (Joep Sertons) blijkt haar vader te zijn. Dit nieuws kan wel eens hard aankomen bij de familie Bouwhuis.

Het leven van de familie Bouwhuis wordt ,door de komst van Tiffy, op zijn kop gezet. In een ver verleden heeft Anton een affaire gehad met een patiënte van hem. Deze patiënte, Bernadette, was smoorverliefd op Anton, die haar huisarts was. Voor Anton was het moeilijk om de spanningen te weerstaan. Er ontstond een affaire waarbij Bernadette zwanger raakte. Dit nieuws heeft ze nooit aan Anton verteld.

Bernadette hoopte dat Anton voor haar zou kiezen. Op het moment van de affaire was Anton nog getrouwd met Bianca (deze rol werd gespeeld door Elvira Out). Zelf was Bianca hoogzwanger van Sjoerd (Guido Spek). Voor Anton was het enorm spannend of de affaire uit zou komen. Het was bijna zo ver dat Anton open kaart moest spelen. Maar het leek allemaal met een sisser te zijn afgelopen.

In 2017 pakte het GTST Magazine enorm uit met dit verhaal. In de vier edities was een lang verhaal te lezen over Anton. Ineens dacht Anton terug aan zijn verleden. Dit kwam allemaal terug bij de dramatische brand. Het leven van Anton flitste aan hem voorbij. Waarom hij ineens dacht aan Bernadette wist hij niet. Misschien was het een soort voorgevoel.

Nu, bijna één jaar later, lijkt de geschiedenis Anton in te halen. Het blijkt dat Tiffy te horen heeft gekregen dat haar vader in leven is. Zij wil hem dolgraag leren kennen en besluit naar Meerdijk te gaan. Daar komt ze ook weer oog in oog te staan met Lucas (Ferry Doedens). Met hem heeft ze een lange tijd een relatie gehad. Maar Lucas loog over alles tegen haar.

Na zijn relatie met Pelle, vluchtte Lucas naar Utrecht. Daar kwam hij in contact met Sil (Soy Kroon) en Amy (Holly Mae Brood). Zij kenden Lucas maar al te goed, maar besloten mee te liegen. Tiffy had zelfs niet in de gaten over haar grote liefde Lucas. Uiteindelijk kwam de waarheid alsnog uit en verbrak Lucas de relatie. Hij keerde terug naar Meerdijk en liet Tiffy achter met een gebroken hart.

Hoe zal Anton gaan reageren als hij hoort dat hij een dochter heeft? Zal Linda (Babette van Veen) hier blij mee zijn? Zal de moeder van Tiffy ook in Meerdijk te zien zijn? Het is overigens niet de eerste keer dat dit is gebeurd. Ook kreeg Anton bezoek van Tim (Beau Schneider). Hij gaf aan een zoon te zijn van Anton. Voor Anton en Bianca was dit een shock. Met de moeder van Tim, Julia (Wendy Brouwer) had Anton ook een affaire.

Bianca was woedend op haar man. Maar na een lange tijd vergaf ze haar man. Tim werd alsnog met open armen ontvangen in de familie Bouwhuis. Na het overlijden van Bianca wilde Anton zijn leven delen met Julia. Maar zij kon het niet opbrengen en verliet Meerdijk. Ook Tim wilde niet in Meerdijk blijven en wilde aan de slag in Kenia. Inmiddels is Tim teruggekeerd voor het huwelijk van zijn broertje.

Tiffy zal vermoedelijk rond de zomer-cliffhanger te zien zijn in Meerdijk. Het zal een grote shock zijn voor Anton en zijn familie. Zal Anton zijn dochter met open armen ontvangen? Welke gevolgen zal dat hebben op zijn familie? Zal dit wellicht leiden tot spanningen? En hoe reageren Sjoerd en Tim op hun halfzusje?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: William Rutten