GTST-blog: Oude liefde van Shanti zorgt voor onrust
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Oude liefde van Shanti zorgt voor onrust

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Tijdens een gezellig avondje met Laura kreeg Shanti informatie over een ‘oude nieuwe liefde’. Hier zocht Shanti natuurlijk niets achter. Totdat Laura ineens een telefoontje krijgt van een oude bekende van Shanti. Het blijkt te gaan om ene Dries, een oud klasgenoot van Shanti. Hij wil graag in contact komen met haar voor een school reünie. 

Een tijdje twijfelt Shanti of ze wel contact moet zoeken. Maar haar man, Rik, moedigt het toch aan. Dan krijgt ze contact met Dries. Het is op zijn zachts gezegd een rare snuiter. Iemand die vooral zichzelf heel grappig vindt. Meteen wordt Shanti duidelijk hoe goed ze het getroffen heeft met Rik. Voor Dries is het allemaal een spel. Hij denkt makkelijk te kunnen scoren bij Shanti. 

Maar Shanti is duidelijk en houdt Dries op afstand. Van de school reünie wil ze in eerste instantie niets meer horen. Alleen is Dries wel iemand die makkelijk met ‘nee’ om kan gaan? Het is overduidelijk dat hij een oogje heeft laten vallen op Shanti. Toch kon hij het niet laten om haar nog even te kleineren. Iets wat Shanti niet heel prettig vond.

Patatverkoopster

Haar moeder viel ook nog even. Dries herinnerde Billy als de patatverkoopster die ze jarenlang was. Maar Shanti wil daar liever niet meer over nadenken. Zeker niet wanneer Billy haar voor de zoveelste keer in de steek heeft gelaten. Nu heeft Billy daar alle reden toe. Zij is verantwoordelijk voor de dood van Leon. Alleen is het lichaam weggewerkt en kan niemand meer iets bewijzen. 

Toch zou het wel weer een stunt zijn als Billy ineens weer opduikt. Die kans is natuurlijk zeker aanwezig. Zeker met Leon’s boekje op zak kan ze nog voor meer schade zorgen. Het is nu puur wachten totdat Billy haar gezicht weer laat zien. Dat ze letterlijk over lijken gaat is nu wel bekend. Of Shanti haar moeder nogmaals kan vergeven is nog maar even de vraag. Misschien moet ze nu meer bezig zijn om die Dries op afstand te houden.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!