Love Island 2021: Einde van bromance en bombshell zorgt voor onrust
Bron: Videoland

Love Island 2021: Einde van bromance en bombshell zorgt voor onrust

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Elke zondag blikken we terug op de meest opvallende gebeurtenissen van Love Island.

Love Island is vorige week maandag natuurlijk van start gegaan en nu zijn we alweer aan het einde van week twee. Ook deze week is er weer van alles gebeurd en zijn de koppels weer behoorlijk veranderd. Wat is er nou ook alweer precies deze week gebeurd? Ik fris graag je geheugen weer even op!

Challenge accepted

Afgelopen maandag was het weer tijd voor de welbekende challenge voor de mannen. Ze krijgen allemaal opdrachten die ze moesten uitvoeren bij de dames. Dit was weer een groot succes, want ze kregen in de avond een welverdiend feestje. Maar voor dit feestje kon plaats vinden was er eerst een herkoppeling. Deniz mocht namelijk zijn koppelpartner uitkiezen en dit was voor de islanders een behoorlijke shock want hij koos namelijk voor Minn. Heb je Minn haar uitdrukking gezien?

De nieuwe parel

Dan was het alweer tijd voor een nieuwe islander genaamd Donny. Deze jongeman valt erg in de smaak bij de dames, want hij zorgt voor redelijk wat twijfel bij bepaalde dames. Donny kiest om Rowenna op date mee te nemen. Deze date viel goed bij Rowenna in de smaak want ze hebben samen de sterren van de hemel gedanst. Rowenna is niet de enige die Donny interessant vindt want ook Yasmin spreekt naar Donny uit dat ze wel interesse in hem heeft. Yasmin zit met Joey in een koppel en Donny spreekt dit dan ook weer uit naar Joey. Joey vindt dit niet heel leuk om te horen, maar baalt vooral dat Yasmin een dag heeft gewacht om het zelf aan hem te vertellen.

Hideaway

De islanders kregen als opdracht om elkaar een cijfer te geven hoe verliefd ze op hun koppelpartner zijn. Hier geven Job en Esmee elkaar het hoogste cijfer en is dit het eerste koppel dat samen een nachtje mag spenderen in de romantische hideaway. 

Herkoppeling

Toen was het alweer tijd voor een herkoppeling. Holly verteld dat de dames aan de beurt zijn om hun koppelpartner te kiezen. Wat ze er wel bij verteld is dat Donny nog niet gekozen mag worden, dit was voor mij best een verrassing want dit had ik wel verwacht. De dames kiezen om de beurt hun koppelpartner en gaan samen op de bank bij de vuurkorf zitten. Maar dan zegt Holly dat de avond nog niet voorbij is. Donny mocht toch als laatste kiezen en kiest voor Rowenna, dit betekent dat Morris als single overblijft en Love Island moet verlaten. Dit is dan nu ook het einde van de bromance tussen Job en Morris. De islanders vonden het moeilijk om afscheid te nemen. Ik (en vast meer mensen) vonden je een plezierige islander!

Bombshell

De islanders worden na een leuk feestje wakker met als grote schrik in de ochtend dat er een nieuwe islander genaamd Sarah in de tuin ligt van de villa. Ze heeft uitgesproken dat op het moment haar oog valt op Jim en Donny. Dit veroorzaakt voor best wat onrust in de villa en dit voornamelijk bij de dames. Maar er is nog geen reden tot paniek want eerst mag onze yoga master Francesco met Sarah op date. 

Overzicht van de koppels

Zoals je kunt lezen is er deze week ontzettend veel gebeurd en zijn de koppels redelijk veranderd. Daarom geef ik je nu weer even een update van de huidige koppels.

  • Job & Esmee
  • Joey & Yasmin
  • Donny & Rowenna
  • Francesco & Rosa
  • Deniz & Nina
  • Jim & Minn

We zijn weer helemaal klaar voor de derde week van Love Island. Laat de volgende aflevering maar weer snel komen want ik ben erg benieuwd wie de nieuwe bombshell Sarah gaat kiezen bij de herkoppeling!

Niks missen van Love Island 2021? Word lid van onze Facebook-groep!