Sander de Heer maakt ochtendshow Sublime

Sander de Heer maakt ochtendshow Sublime

Geschreven door Pieter Jongsma

Sander de Heer keert terug op de radio hij maakt vanaf maandag 20 augustus de ochtendshow op Sublime. Sander is iedere werkdag tussen 07.00 en 09.00 uur te horen met het programma Sublime Sunrise. 

“We zijn enorm trots dat Sander ons Sublime-team komt versterken”, zegt Stefan Wayper, directeur van Sublime. “Sander heeft met zijn ruime ervaring als presentator bij NPO Radio 2 en daarnaast als eindredacteur bij NPO 3FM en Qmusic een enorme bijdrage geleverd aan het geluid op de Nederlandse radio. Een schat aan ervaring die ons enorm gaat helpen met de verdere ontwikkeling van Sublime.”

Eerder was de dj te horen met een ochtendshow op NPO Radio 2, waar hij in 2015 plaats moest maken voor Gerard Ekdom. “Toen ik voor het eerst bij Sublime binnenkwam, voelde ik direct de creatieve spirit”, zegt Sander de Heer over Sublime.

“Een kleine en flexibele club is crossmediaal bezig met het vertellen van mooie en échte verhalen op het gebied van cultuur, ondernemen, klimaat en muziek. Het kriebelde bij mij al langer om weer zelf radio te gaan maken. Bij Sublime krijg ik daarnaast de ruimte om mee te kunnen denken over een sterk en bijzonder mediamerk.”