Sky Radio zendt non-stop zomerhits uit

Sky Radio zendt non-stop zomerhits uit

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het is warm in Nederland. Met temperaturen van boven de 30 graden is het volop zomer. Morgen (dinsdag) doet de temperatuur daar nog een schepje bovenop. Daarom komt radiozender Sky Radio met de komende dagen met zonnige zomerhits. Vanaf dinsdag draait de radiozender tussen 07.00 uur en 22.00 uur alleen maar zomerhits.

Deze zomerhits komen allemaal uit de Sky Radio's Summer Top 500. In deze lijst staan de zonnigste zomerhits. Onder andere 'Echame La Culpa' van Luis Fonsi & Demi Lovato, 'Dura' van Daddy Yankee en 'All Thing Under The Sun' van Wulf komen voorbij. Dit zorgt ongetwijfeld voor een zomerse sfeer. 

Niet alleen Sky Radio komt met zomerhits. Ook SLAM! doet mee aan deze zomerse muziek. Deze week komt SLAM! met een speciaal hitteplan op de radio. Iedere dag is er om 12.00 uur, tijdens de lunch, een zomerse mix van een uur te horen. Daarnaast schuift er iedere middag om 17.00 uur een speciale dj aan in de middag show van Jordi Warners voor een zomerse live-set.

Op maandag komt Kav Verhouzer langs. Op dinsdag komt Trobi verschillende zomerse nummers aan elkaar mixen. Een dag later, op woensdag, komt Pep & Rash langs. Donderdag wordt de week afgesloten door niemand minder dan Fedde Le Grand.

Maar in de avond is er ook genoeg te beleven bij SLAM! Bekende dj's als Headhunterz, Moti en Wildstylez komen vanaf 19.00 uur langs in Club Ondersteboven, want zij weten als geen ander hoe je de zomerse festivalsfeer naar de studio brengt.

Foto: Sky Radio