Barry Paf maakt nieuwe ochtendshow 100%NL

Barry Paf maakt nieuwe ochtendshow 100%NL

Geschreven door Pieter Jongsma

Barry Paf verhuist van de middag naar ochtend van 100%NL. Dat heeft de zender zaterdag laten weten. De middagshow wordt vanaf 3 december gepresenteerd door Chantal Hutten die eerder de overstap van Radio 538 naar 100%NL maakte.

“Ik ben enorm blij en trots dat ik zo’n mooie stap mag maken!’’, vertelt Barry. ‘’De ochtend is het belangrijkste tijdstip in het radiolandschap. Ik zie het dan ook als een groot compliment dat ik straks op dat tijdstip mijn show mag gaan presenteren. Ik voel me onwijs thuis bij 100% NL en kijk er naar uit iedere ochtend wakker te worden met heel Nederland!”

Martijn Zuurveen, station director a.i. 100% NL; “We zien Barry als de beste kandidaat voor de ochtendshow. Met Chantal in de middag, een vrouwelijke stem die in korte tijd heeft laten zien een goede aanvulling te zijn voor 100% NL, kijken we positief naar de toekomst met deze nieuwe programmering.”

Hij vervolgt: “Met de komst van Barry Paf naar de ochtend, nemen we afscheid van Lars Boele, die twee jaar lang te horen is geweest in de ochtend. We bedanken Lars voor de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes met alles wat de toekomst hem te bieden heeft.”

Foto: 100%NL