FC Afkicken exclusief bij FOX Sports

FC Afkicken exclusief bij FOX Sports

Geschreven door Pieter Jongsma

FC Afkicken de online voetbaltalkshow is met ingang van het nieuwe voetbalseizoen live en exclusief te zien bij FOX Sports. De uitzendingen van FC Afkicken zijn vanaf vrijdag te volgen via de eigen onlinekanalen van de sportzender.

“Door de samenwerking met FOX Sports voelt het alsof we ons stadion voor het nieuwe seizoen met een factor tien hebben uitgebreid,” zegt presentator Neal Petersen van FC Afkicken. “Het geeft ons de kans om een breder publiek digitaal uit te nodigen in onze voetbalkelder, waar we goals, culthelden en meer van dat alles bespreken.”

Ook Rob Labree, director of programming & production bij FOX Sports, ziet een win-winsituatie in de samenwerking: “FC Afkicken heeft sinds de start in 2015 een loyale fanbase opgebouwd, met relatief jonge kijkers die voetbal vooral online volgen. Door FC Afkicken online als FOX Sports aan te bieden, versterken we de opstelling van ons sportaanbod voor het nieuwe seizoen.” Aan het programma vinden geen veranderingen plaats, de bekende gasten schuiven weer aan en is er plaats voor enkele nieuwe gezichten.

Foto: FOX