Hoogtepunten uit vijf seizoenen De Beste Zangers van Nederland

Hoogtepunten uit vijf seizoenen De Beste Zangers van Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Al vijf seizoenen lang geniet muzieklievend Nederland van De Beste Zangers van Nederland. Het succesvolle muziekprogramma heeft inmiddels al vele hoogtepunten opgeleverd. Zo gooide Thomas Berge in het eerste seizoen hoge ogen met zijn vertolking van het nummer 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn' van Gordon en bracht deze uit als single.

Zangeres Do kwam met haar muzikale ode aan André Hazes' 'Hij Gelooft In Mij' op nummer 1 binnen in de single top 100 en Glennis Grace brak definitief door met haar vertolking van 'Afscheid' van Volumia! Het leverde Glennis een dikke nummer 1 hit op. Ook de andere zangers lieten zich van hun beste kant zien en horen en dat leverde emotionele, mooie, maar ook grappige momenten op. In HET BESTE ZANGERS VAN DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND zijn deze en vele andere hoogtepunten uit vijf seizoenen te zien.

In de eerste aflevering van HET BESTE VAN DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND op woensdag 3 juli komen de leukste momenten en mooiste liedjes uit het eerste seizoen voorbij waaronder Simon Keizer met ‘Kronenburg Park’, Gordon met ‘Iedereen Is Van De Wereld, Thomas Berge met ‘Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn' en Henk Westbroek met ‘Omdat Ik Zo Van Je Hou’.

Vanavond 20:40 uur nederland 3