Dr. Pol krijgt vaste thema-avond op National Geographic

Dr. Pol krijgt vaste thema-avond op National Geographic

Geschreven door Pieter Jongsma

Dr. Pol krijgt een vaste thema-avond op National Geographic. Vanaf deze week zendt National Geographic iedere vrijdag van 18.00 uur tot 22.00 uur vier aaneengesloten afleveringen van The Incredible Dr. Pol uit, een van de populairste programma's op de zender. Dr. Pol Night is een van de vijf thema-avonden in de vernieuwde programmering van National Geographic.

Naast Dr. Pol op vrijdag krijgen ook vier andere populaire thema's een eigen avond op National Geographic: dinsdag wordt War Night, woensdag Wild Night, zaterdag Investigation Night en zondag Premium Night.

In de nieuwe programmering is de zondagavond met Premium Night het podium voor de grootste en meest bijzondere producties van National Geographic. Premières van programma's als 'Genius', 'The Story of God', 'MARS' en 'One Strange Rock' zijn op zondagavond te zien.

War Night toont op dinsdag de beste en meest diepgravende programma's over beroemde veldslagen en beruchte hoofdrolspelers uit de oorlogsgeschiedenis. Woensdag tijdens Wild Night is de mooiste content van Nat Geo Wild op National Geographic te zien. Zaterdag duikt National Geographic in de georganiseerde misdaad en worden mysteries opgelost tijdens Investigation Night.

Foto: National Geographic