Lone van Roosendaal opnieuw te zien in GTST

Lone van Roosendaal opnieuw te zien in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Actrice Lone van Roosendaal maakt een comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat werd donderdag bekend gemaakt. Lone zal weer de rol van Billy de Palma op zich gaat nemen. Vanaf 1 april zal Billy weer te zien zijn in Meerdijk.

Vorig jaar vluchtte Billy uit Meerdijk. Haar plannen over vervalsing van kunsthandel werden ontdekt door Aysen (Dilan Yurdakul). Zij besloot om undercover te werken om Billy te ontmaskeren. Hiervoor werkte zij samen met zakenman Ludo (Erik de Vogel). Aysen en Ludo keken de dood in de ogen, nadat Billy doorhad waar de twee mee bezig waren.

Gelukkig wist Ludo zichzelf en Aysen te redden uit de benarde situatie. Kort daarna sloeg Billy op de vlucht. Maar nu is ze terug en hoe. Het blijkt dat ze ineens verliefd is op Ludo. Maar gaat Ludo hierop in? Hoe zal hij reageren wanneer hij haar weer tegenkomt? Zal hij direct de politie bellen en haar laten oppakken?

Maar niet alleen voor Ludo keert Billy terug. Het blijkt dat ze nog een connectie met Meerdijk heeft. Op welke wijze en vooral met wie is nog onduidelijk. Billy is dus nog wel even in Meerdijk te bewonderen. Voor hoelang ze precies te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Geert de Lange