Lone van Roosendaal stopt met GTST

Lone van Roosendaal stopt met GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Actrice Lone van Roosendaal vertrekt uit de Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat nieuws hing al langer in de lucht maar is nu door de actrice zelf bekend gemaakt. Lone is beter bekend als Billy de Palma, de moeder van Shanti (Bertie Wierenga). Sinds eind 2018 was Billy te zien in Meerdijk.

De band tussen Billy en Shanti was allesbehalve warm. De twee groeiden soms wel dichter naar elkaar toe. Maar uiteindelijk kwamen de twee lijnrecht tegenover elkaar te staan. Dat had alles te maken met het witwassen van crimineel geld. Dat deed Billy door De Koning, het café van Shanti, te gebruiken.

Na ruim een jaar komt er dus een einde aan Billy in Meerdijk. Zelf gaf de actrice aan dat ze wellicht ooit wel weer eens terugkeert. Wanneer ze precies Meerdijk verlaat is nog niet helemaal duidelijk. Of haar vertrek te maken heeft met de nieuwe koers die GTST op wil varen is ook niet helemaal duidelijk.

Tijdens de zomer-cliffhanger trouwde Billy ineens met Ludo (Erik de Vogel). Vooral Janine (Caroline de Bruijn) had hier veel moeite mee. De twee vijanden trouwden ineens met elkaar. Maar dat moesten zij onder dwang doen. Dat kwam pas later uit, van liefde was nooit sprake. De psycholoog van Janine, Rob (Jop de Vries), bleek hierachter te zitten.

Uiteindelijk kwam alles uit en scheidde Ludo al snel van Billy. De twee gingen ieder hun eigen weg. Van een verzoening tussen Ludo en Janine is vooralsnog geen sprake. Of de twee in het nieuwe jaar weer samen komen is nog maar even de vraag.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL