Jeroen Spitzenberger en Carly Wijs in nieuwe kerstserie

Jeroen Spitzenberger en Carly Wijs in nieuwe kerstserie

Geschreven door Pieter Jongsma

Jeroen Spitzenberger, Carly Wijs en Ronald Goedemondt zijn de te zien in de nieuwe Videoland serie Kerst Met de Kuijpers.

Vanaf begin december  zijn onder anderen Henriëtte Tol, Jeroen Spitzenberger en Ronald Goedemondt te zien als de familie Kuijpers: een eigenzinnige familie die onverwachts samen kerst viert, met alle gevolgen van dien. De vijfdelige reeks speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers (Henriëtte Tol). 

Marja's man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank (Jeroen Spitzenberger) en Casper (Ronald Goedemondt) en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.

Ook Henriëtte Tol, Marcel Hensema, Eva Van der Gucht, Ziarah Janssen, Katrien van Beurden, Sem van Butselaar, Boaz Kock zijn te zien in de kerstserie.  De serie is geregisseerd door Jelle de Jonge (Weg van Jou, Toren C) en geschreven door Ingrid van Berkum (Meisje Van Plezier, Julia's Tango) en Martin van Steijn (De 12 Van Oldenheim, Julia's Tango).

Kerst met de Kuijpers is vanaf 17 december te zien bij Videoland. 

Foto: RTL