The Walking Dead in het teken van afscheid Rick Grimes

The Walking Dead in het teken van afscheid Rick Grimes

Geschreven door Pieter Jongsma

The Walking Dead staat in de komende twee afleveringen in het teken van het afscheid van acteur Rick Grimes. Al maandenlang speculeren de fans wereldwijd over het antwoord op de vraag hoe hun geliefde hoofdpersonage, dat al vanaf de allereerste aflevering te zien is, de groep gaat verlaten. Overleeft Rick Grimes The Walking Dead?

Vooralsnog is zijn afscheid in nevelen gehuld, maar wat in ieder geval vaststaat is dat een gebeurtenis in aflevering 4 leidt tot Rick's vertrek de week erop.Hierna maakt de hitserie direct een 'sprong in de tijd' om zo in een nieuwe fase te belanden.

Acteur Andrew Lincoln speelt al sinds de allereerste aflevering van 'The Walking Dead' (oktober 2010) de rol van Rick Grimes. Het personage ontpopt zich in de negen seizoenen-tellende hitserie tot de grote leider van de alsmaar slinkende groep overlevenden.

Fans van The Walking Dead hoeven nauwelijks te wachten tot ze de nieuwe afleveringen van hun favoriete serie kunnen zien. FOX zendt het nieuwe seizoen namelijk direct na de Amerikaanse premières uit.

Foto: Victoria Will/AMC