Catherine Keyl geeft FOX NL weinig kans

Catherine Keyl geeft FOX NL weinig kans

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Catherine Keyl denkt dat de nieuwe tv-zender FOX NL het erg moeilijk gaat krijgen op de Nederlandse tv-markt. Dat vertelt de presentatrice vandaag in weekblad Story. FOX NL begint volgende maand (augustus 2013) en gaat sport, films en series uitzenden. In 2014 kan ze bovendien de Eredivisie-samenvattingen gaan uitzenden. “In principe denk ik: hoe meer concurrentie hoe beter. De vraag is of dat bij televisie ook geldt… De meeste mensen halen bij het zappen al niet eens de zesde zender“, verwacht Keyl.

Willibrord Frequin juicht de zender juist wel toe. “Ik ben zelf een enorm liefhebber van sportuitzendingen. Het kan bij mij nooit genoeg zijn. Hoe meer we kunnen zien, des te beter het is voor de kijker.

Als mij wordt gevraagd of ik de komst van FOX-tv op het Nederlandse scherm een goede zaak vind, dan zeg ik: natuurlijk, waarom niet?

Als het mij licht is het gewoon niet nodig, we hebben genoeg keuze kwa televisie zenders of het nou wel zo slim is dat FOX NL daar bij komt. Ik betwijfel het, en met sport, films en series gaan ze er echt niet redden vreest ik verwacht er niet al te veel van...