Natasja Froger is terug met Bouwval Gezocht

Natasja Froger is terug met Bouwval Gezocht

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentatrice Natasja Froger en bouwexpert Bob Sikkes zijn vanaf 15 november weer terug bij RTL 4. Zij zullen dan weer iedere donderdagavond om 21.30 uur te zien met een nieuw seizoen van Bouwval Gezocht.

Wederom zullen zij verschillende mensen volgen die een 'Bouwval' willen opbouwen tot een droomhuis. Het hele proces wordt van a tot z gevolgd door Natasja en haar team.

Niet alles verloopt even vlekkeloos. Zo komen ook de mindere aspecten aanbod. Onder andere de nodige tegenslagen worden aan de kijker getoond. Daarnaast worden ook de mooie momenten gedeeld. Dan moet je als kijker denken aan de koop, de verbouwing én natuurlijk de inrichting.

In de eerste aflevering staan Danny en Selena centraal. Zij gaan aan de slag met een vrijstaand huis in Mierlo. Het is wel een pittige klus voor de twee. Zij hebben maar zeven weken de tijd om van de jaren 70-woning een droompaleis te maken. Het huis heeft een grote opknapbeurt nodig.

Zo moet de kamer op de begaande grond ook nog omgetoverd worden tot Selena's nieuwe kapsalon. Gelukkig weten beiden van aanpakken en is Danny een kei in plannen. Zal het allemaal genoeg zijn om het droomhuis op tijd af te krijgen?

Vanaf 15 november is Bouwval Gezocht weer iedere donderdagavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL / Nick van Ormondt