Waylon keert terug bij It Takes 2

Waylon keert terug bij It Takes 2

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zanger Waylon is weer te zien als coach in It Takes 2. Hij werd in het afgelopen seizoen vervangen door Marcel Veendal, de zanger van Di-rect. Maar nu zijn de beide zangers samen te zien als coach. Naast Waylon en Marcel is er ook weer een derde coach.

De derde coach is zangeres Trijntje Oosterhuis. Zij is al een aantal jaar één van de vaste coaches. In het laatste seizoen waren naast Marcel en Trijntje ook zangeres Romy Monteiro te zien als coach.

Dan wordt er ook gesproken over de juryleden. In het afgelopen seizoen waren Gerard Ekdom, Angela Groothuizen en Ronnie Flex de drie juryleden. Of zij ook in het nieuwe seizoen achter de jurydesk te zien zijn, is nog niet bekend. Angela zal in 2019 in ieder geval te zien zijn bij Holland's Got Talent, de talentenjacht die begin 2019 weer van start gaat bij RTL 4.

Wie It Takes 2 nu gaat presenteren is nog niet bekend gemaakt. Er zijn geruchten dat Gordon de presentatie voor een deel voor zijn rekening neemt. De presentator stapt in januari 2019 over van RTL naar SBS. Bij RTL was hij al te zien als presentator. Eerst stond Chantal Janzen naast hem, maar later nam Jamaï die plek over. De plek naast Gordon lijkt nu naar Jan Versteegh te gaan.

Jan is geen onbekende voor It Takes 2. Hij wist het muziekprogramma al eens te winnen. Hij werd toen gecoacht door Trijntje. Een seizoen later wist Bibi Breijman te winnen met de hulp van Waylon. Mede door It Takes 2 hebben de twee een relatie gekregen. Het afgelopen seizoen werd gewonnen door YouTube-ster Dionne Slagter.

It Takes 2 is vanaf 16 maart 2019 te zien bij SBS6.

Foto: RTL