Showbizznetwork weekoverzicht - week 6 - 2017

Showbizznetwork weekoverzicht - week 6 - 2017

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de zesde week van 2017 is er opnieuw veel gebeurd, zo maakte Angela Groothuizen bekend te stoppen met RTL Live en won O’G3NE een 100% NL Award. 

Daarnaast waren afgelopen week ook Anouk Smulders en Fred van Leer, die stoppen met Hollands Next Top Model, en It Takes 2, dat een nieuw presentatieduo krijgt, in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’.

Angela Groothuizen weg bij vijf uur show RTL Live

Angela Groothuizen stopt met het presenteren van RTL Live, dat heeft het programma dinsdag bekendgemaakt. Groothuizen keert na haar vakantie niet terug bij het middagprogramma van RTL4. De presentatrice en RTL zijn samen tot die beslissing gekomen, zo laat de zender weten.

Volgens RTL gaat Angela haar de komende tijd richten op verschillende nieuwe programma’s en daarbij valt RTL Live niet te combineren. Angela presenteerde RTL Live sinds oktober 2016 afwisselend met Albert Verlinde. Quinty Trustfull neemt de presentatie van Groothuizen over.

Anouk en Fred stoppen met Holland's Next Top Model

Anouk Smulders en Fred van Leer stoppen met het RTL5-programma Holland's Next Top Model. Smulders presenteerde het programma vier jaar lang. “Na een top tijd van 4 jaar is het tijd om het stokje over te dragen”, zegt de presentatrice. Stylist Fred van Leer was jurylid in het programma.

Met het vertrek van Fred en Anouk lijkt het programma een nieuwe weg in te slaan. Vorig seizoen werden er al verschillende nieuwe onderdelen toegevoegd aan Holland's Next Top Model en het RTL5-programma gaat nu helemaal op de schop, met in ieder geval twee nieuwe gezichten.

O’G3NE en Marco Borsato winnen 100% NL Award

O’G3NE en Marco Borsato hebben dinsdagavond een 100% NL Award gewonnen. O’G3NE ging naar huis met de 100% NL Award voor Zangeres van het Jaar en Borsato won de Award in de categorie Zanger van het Jaar. Daarnaast wonnen ook onder anderen Maan en Miss Montreal een Award.

Bekijk hieronder onze reportage van de uitreiking van de 100% NL Awards:

Jamai vervangt Chantal Janzen in nieuw seizoen It Takes 2

It Takes 2 krijgt een tweede seizoen met een nieuw presentatieduo, bestaande uit Gordon en Jamai. Chantal Janzen stopt met de presentatie van RTL4-programma en Gordon neemt haar stokje over. Hij zal de presentatie on stage verzorgen, terwijl Jamai backstage de kandidaten begeleidt.

Het tweede seizoen van It Takes 2 verhuist ook van de zaterdag- naar de zondagavond en begint op 23 april. Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon keren wel terug in het nieuwe seizoen en zingen zeven weken lang met BN’ers. De jury van het RTL4-programma verandert ook.

Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews.