Wie ben ik? is in januari weer te zien

Wie ben ik? is in januari weer te zien

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het populaire spelletjesprogramma Wie ben ik? is vanaf zaterdag 5 januari weer terug bij RTL 4. Vanaf 22.00 uur worden er onder andere weer namen geraden. De presentatie is wederom in handen van Wendy van Dijk. Sinds de terugkeer bij RTL 4 is Wendy de presentatrice van het spelletjesprogramma.

De teamcaptains van het nieuwe seizoen zijn opnieuw Ruben Nicolaï en Tijl Beckand. Zij zullen weer hun best gaan doen om met hun team te raden wie, wat of waar ze zijn. Toen Wie ben ik? terugkeerde bij RTL 4 waren onder andere Paul de Leeuw en Gordon vaste teamcaptains. 

In de acht afleveringen komen onder andere Martijn Koning, Gert Verhulst, Aniek Pheifer, Evi Hanssen, Keizer, Giel de Winter, Monica Geuze, Heleen van Royen, Nienke Plas, Frank Evenblij, Anna Nooshin en Kees van der Spek. Wie in welk team te zien zal zijn, is nog niet bekend.

De ronde 'Wat zeg ik' wordt ook weer gespeeld. De teamcaptain moet in negentig seconden een verhaal vertellen met daarin drie verschillende woorden. Deze drie woorden komen tevoorschijn bij het andere team. De taak is dan aan het andere team om de woorden te raden die op de bordjes verschijnen.

In de laatste ronde wordt gezocht waar Wendy zich begeeft. De beide teams mogen allerlei vragen stellen. Wanneer het team de locatie heeft geraden worden de punten verdubbeld. Het winnende team krijgt een cadeau van het verliezende team. Wat voor cadeau dit altijd is, is altijd een verrassing.

Wie ben ik? is vanaf 5 januari om 22.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Nick van Ormondt