Humberto Tan lanceert eigen digitaal radiostation

Humberto Tan lanceert eigen digitaal radiostation

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentator Humberto Tan heeft sinds vanmorgen een eigen digitale radiostation bij Radio 10: ‘Humberto Tan’s Let’s Dance’. Hij lanceerde het station live tijdens de ochtendshow van Radio 10 dj Tim Klijn.

Humberto was vanmorgen te gast tijdens Tim in de Morgen om te praten over zijn nieuwe RTL 4 programma ‘Dance Dance Dance’ en de grote dance classics liveshow ‘Let’s Dance’.

Aan het einde van de show was het tijd voor een verrassing: het lanceren van zijn eigen radiostation ‘Humberto Tan’s Let’s Dance’, powered by Radio 10. Live in de show startte Humberto met een druk op de knop en in discostijl zijn eigen digitaal radiostation.

Humberto Tan: “Prachtig dat iets dat met een boek en een album begon is uitgegroeid tot een groot dansfeest. En daar is nu zelfs een eigen radiostation bij Radio 10 aan toegevoegd met al mijn favoriete dance classics, het is helemaal compleet!”

Vorig jaar verscheen het soundbook ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan en later dit jaar wordt in de Ziggo Dome het evenement ‘Let’s Dance’ georganiseerd dat in het teken staat van de beste dance classics aller tijden. Een digitaal radiostation voor Humberto Tan kan dan niet uitblijven. Op het nieuwe digitale station komen hits van bijvoorbeeld KC and The Sunshine Band en Sister Sledge voorbij. Met dit station kan iedereen dansen op de grootste dance classics aller tijden.

Het station ‘Humberto Tan’s Let’s Dance’ is te beluisteren via de website www.radio10.nl, de onlangs vernieuwde Radio 10-app (Android en iOs) en verschillende radioportals. Hiermee kun je non-stop luisteren naar de beste dance classics aller tijden. Dus ook voor Humberto’s beste dance classics kun je vanaf nu terecht bij Radio 10. Daarnaast geeft Radio 10 deze week Golden Circle tickets voor het event in de Ziggo Dome weg. Bij een hit van K.C. and the Sunshine Band of Sister Sledge kunnen luisteraars naar de studio sms’en om kans te maken op deze tickets.